Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Mittal, 232 milyon dolara Londra’da dünyanın en pahalı evini alıyor

Etiketler: |

Lakshmi Mittal, Londra’da dünyanın en pahalı evini 117 milyon Sterlin’e satın alıyor.


Türk demir çelik üreticisi Borusan’la da ortaklığı olan İngiliz çelik üreticisi ArcelorMittal’in sahibi Lakshmi Mittal, İngiltere’nin başkenti Londra’da dünyanın en pahalı evini 117 milyon Sterlin’e (232 milyon dolar) satın alıyor. Saray gibi olan konut, Batı Londra’da bulunuyor.

Mittal inkar ediyor

Mittal’in, kontratı evin sahibi ABD’li Noam Gottesman’la tamamlaması bekleniyor. Prenses Diana’nın eski caddesi olan West London’da Kensington Palace Gardens’daki malikane, eşyalı ve sanat koleksiyonuna sahip. Malikane, 7 bin 400 metrekare genişliğinde olan ev, 57 yaşındaki Mittal, alıcı olduğunu inkar ederken, 32 yaşındaki oğlu Aditya için 27.7 milyar Sterlin tutarındaki servetini savurganca harcıyor.

Şu anki evi 12 odalı

Mittal, dört yıl önce 67 milyon dolar ödeyerek şu anda yaşadığı 12 yatak odalı evine taşınmıştı. Mittal’in evi yarım mil, üç yönlü özel yola sahip.

Çağlar’ın eşinin köşkü 27.6 milyon YTL’ye satılacak

TASARRUF Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Nergis Grubu borçlularından Cavit Çağlar’ın eşi Nursel Çağlar’a ait Sarıyer Tokmakburnu’nda bulunan köşkü 25 Haziran’da satışa çıkaracak. TMSF’den yapılan yazılı açıklamaya göre, muhammen bedeli 27 milyon 600 bin YTL olan köşkün açık artırmasının, TMSF’nin Esentepe’deki satış mahallinde gerçekleştirilecek. Yoğun ilgi görmesi beklenen bahçeli kagir köşkün tapu kaydına göre İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Mirgün Mahallesi, 93 ada, 21 parselde kayıtlı 920,10 metrekare yüzölçümlü bahçeli kagir köşk ile 20 parsel sayılı 641,56 metrekare yüzölçümlü müfrez arsadan oluşuyor. Düzenlenecek ilk açık artırmada alıcı bulmaması durumunda gayrimenkulün, ikinci satışı 2 Temmuz’da aynı adreste yapılacak.

Hürriyet

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: