Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Konut Sıkıntısına Plastik Evle Çözüm

Etiketler: |


Konut Sıkıntısına Plastik Evle Çözüm

Küba yönetimi, ülkedeki konut sıkıntısını çözmek amacıyla yılda 14 bin plastik ev üretmeye başlıyor.

Küba resmi haber ajansı, Venezuela'nın destek vereceği konut programı kapsamında Cienfuegos'taki petrokimya tesisinde Eylül ayından itibaren polivinil klorür (PVC) evler üretileceğini duyurdu.

Proje yöneticisi Julin Alonso, "Küba, Venezuela'yla ortak proje sayesinde, polivinil klorürden yılda 14 binden fazla ev üretecek" diye konuştu. Alonso, "petro-ev" adı verilen konutları üretecek ekipmanın Küba'ya gelecek ay ulaşacağını ve eylülde üretime geçileceğini kaydetti. Her biri 70 metrekare olan evlerden günde 40 tane üretileceği belirtildi.

Venezuela, Havana'nın 240 kilometre güneydoğusundaki Cienfuegos'taki rafinerinin modernizasyonuna destek vermişti. Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, Küba'ya aralık ayında 100 plastik ev bağışlamış ve bir petrokimya tesisi kurulması için 1,3 milyar dolar yardımda bulunma sözü vermişti. Küba halkının barınma sorununa kalıcı çözüm bulunması için yarım milyondan fazla ev gerekiyor.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: