Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Mutfak ve banyolar Kale gibi olacak

Etiketler: |


Mutfak ve banyolar Kale gibi olacak

Yapı Sektöründe Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim, Kaleterasit, Kalecolor, RocaKale, Kaledekor, gibi lider markalara sahip Kale Grubu, Kaleplus markası ile mutfak ve banyo mobilyaları sektörüne giriyor

Kale Grubu, farklılaşan müşteri beklentilerine karşılamak mutfak ve banyo mobilyası üretimine başladı. Balıkesir-Bandırma’da kurduğu fabrikasıyla 2008 yılı başında üretime geçen Kale Grubu, mutfak mobilyasında Kaleplus markası ile hizmet verecek.

Bu yıl 26 farklı kapak modeli ile tüketicilerin beğenisine sunulan Kaleplus 39 farklı model seçeneği ve 10 adet farklı malzeme seçeneği ile mutfakları bir yaşam alanı olarak daha zevkli hale getiriyor. Mutfak kapaklarında melamin, lake, doğal kaplama, laminat, Pvc, masif, sinterflex ve cam gibi malzemeler kullanılan Kaleplus, her yıl sezona yeni renkler, modeller ve tasarımlar hazırlayarak farklılık yaratmayı hedefliyor. Kaledekor mağazalarında satışı gerçekleşecek olan Kaleplus, uzman kadrolarıyla, satış öncesi yönlendirme, danışmanlık, projelendirme ve mimari hizmetin yanı sıra satış sonrası montaj ve servis hizmetleri sunuyor.

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu’nun inşaat sektöründe en geniş ürün yelpazesine sahip gruplardan biri olduğunu vurgulayarak, ürün gamlarını tamamlamak üzere mutfak mobilyası sektörüne girdiklerini ve yeni markayı Kaleplus olarak belirlediklerini söyledi.

Kale Grubu Seramik Grup Başkanı Tarık Özçelik, 10 milyon euro’luk yatırımla Bandırma’da gerçekleştirdikleri tesislerin son teknoloji ile donatıldığını, pek çok üretim hattının Türkiye’de ilk kez kullanılan teknolojiye sahip olduğunu anlattı. Tarık Özçelik, Kale Grubu’nun, Kaleplus markası ile mutfak sektöründe bilinen ve güvenilen ilk iki markadan biri olmayı ve ihracat yapmayı hedeflediğini söyledi. Kaledekor Genel Müdürü Altuğ Akbaş ise Kaleplus’ın ürünleri, pazarlama stratejileri ile satış ve satış sonrası hizmetler hakkında bilgiler verdi. Ürün modelleri ve isimleri konusunda doğadaki Kamille, Alaria, Orris, Aneto, Tamarin gibi baharat ve şifalı bitkilerden esinlendiklerini belirten Akbaş “Farklı zevklerdeki alıcı gruplarına hitap eden Kaleplus, aynı zamanda geniş makine parkuru, uzman hizmet kadroları ile toplu projelere de hizmet veriyor” dedi.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: