Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Checklife'ta 53 villa

Etiketler: |


Checklife'ta 53 villa

Checklife projesinde villa fiyatları 850 bin dolardan başlıyor, 1 milyon 500 bin dolara kadar çıkıyor.

Arsan İnşaat'ın Çekmeköy'de yapımına başladığı Checklife projesi satışa çıktı. 48 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen projede villa fiyatları 850 bin dolardan başlıyor, 1 milyon 500 bin dolara kadar çıkıyor. Dekorasyonlu veya dekorasyonsuz olarak satın alınabilen villalar için iki farklı bankadan uzun vadeli konut kredisi kullanılabiliyor. 304 metrekare ile 550 metrekare arasında değişen 6 farklı tip dubleks ve tripleks villanın yer aldığı Checklife, Ağustos 2010'da tamamlanacak.

39 bin 195 metrekare arsa üzerinde 53 villadan oluşan Checklife'ın uygulama projesi Mimar Dârâ Kırmızıtoprak tarafından yapıldı. Yüzde 75'i yeşil alana ayrılan sitenin 'Wellness Center’ adı verilen 1000 metrekarelik sosyal tesisinde spa, buhar odası, sauna, Türk hamamı, 2 adet masaj odası, restoran, kafe, bar, güzellik merkezi, çocuk oyun odası, pet house, yarı olimpik havuz ve açık jakuzi bulunuyor. Projenin açık tesisleri içinde ise basketbol sahası, tenis kortu, golf sahası, yürüyüş ve koşu parkurları yapılıyor.

Bölgedeki ana ulaşım arterlerine yakınlığıyla dikkat çeken Checklife, Bağdat Caddesi ve Etiler’e 15 dakika, Kozyatağı’na 11 dakika, Ümraniye Carrefour, Ikea ve Meydan alışveriş merkezlerine ise 3’er dakika mesafede yer alıyor.

Site özellikleri
- Tenis kontu.
- Basketbol sahası.
- Golf sahası.
- Yürüyüş ve koşu parkurları.
- Yarı olimpik yüzme havuzu.
- Açık jakuzi.
- Spa, bunar odası, masaj odaları, Türk hamamı ve sauna.
- Restoran, kafe, bar.
- Güzellik merkezi.
- Çocuk oyun odası.
- Pet house.
- Her villaya 2 araçlık otopark alanı

Villa özellikleri
- Buderus yoğuşmalı kazanlar yapılan müstakil ısıtma sistemi.
- Scavolini marka mutfak.
- İris marka seramikler
- Duravit marka vitrifiye.
- Parkett marka parke.
- Gaggenau marka beyaz eşyalar.
- Hansgrohe marka armatürler.
- Rehau marka doğramalar.

İnşaat teknikleri
- Radye temel
- C30 hazır beton.

Tel: (0216) 640 57 86

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: