Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Kira odeyerek ev sahibi olma vakti geldi

Etiketler: | 0 yorum

RentPlus sistemi, ev sahibine değil kendi kendinize kira ödemenizi sağlıyor.

KentPlus Mimarsinan, bugüne kadar duyulmamış bir uygulamayı gerçekleştiriyor. RentPlus sistemiyle ev almayı düşünen herkese hem büyük kolaylık hem de önemli bir fırsat sunuyor.

KentPlus Mimarsinan'ın yeni sistemi RentPlus, herkese kira ödeyerek ev sahibi olma imkânı sunuyor. İstenilen dairenin fiyatı bugünden sabitleniyor, iki sene boyunca ödenen kiralar, evin sabit fiyatından düşülüyor. İki senenin sonunda evi satın almak isteyenlere, iki sene boyunca ödedikleri kira sabit satış fiyatı üzerinden düşülerek satış yapılıyor ve farklı ödeme seçenekleri belirleniyor.

RentPlus'taki aylık kira bedelleri, 700 YTL den başlıyor 1+1'den 4+1'e kadar tüm daireler RentPlus sistemiyle satın alınabiliyor. RentPlus sisteminin geçerli olduğu KentPlus Mimarsinan, yeni deprem yönetmeliğine uygun inşaat kalitesi, radye temel ve tünel kalıp teknolojisiyle Batı İstanbul'un yeni gözdesi olarak tanımlanıyor.

KentPlus tarafından geliştirilen Plus konsepti Mimarsinan için de geçerli. Her daireye özel kapalı otopark, İtalyan banyo ve mutfaklar, geniş açık alanlar, yürüyüş parkurları, sosyal tesisler, yüzme ve süs havuzları, çocuk oyun alanları, KentPlus Mimarsinan'ın size sunduğu güzelliklerden sadece bazıları.

KentPlus Mimasinan'da boğaz manzası gibi deniz manzarası , site içinde kameralı guvenlik sistemi ve güvenliği sağlayan uzman bir kadro , kullanışlı bir fitness merkezi var. Üstelik bunların hepsi bugün hazır durumda, her şey evinizin altında.

(0212) 444 2001

Ev Alan Herkese Otomobil Bedava Hediye

Etiketler: | 0 yorum

Krizi aşmak isteyen firmalar evlerini satmak için promosyon yarışında.

Küresel ekonomik krizin en çok etkilediği gayrimenkul sektörü, çözümü Realist Expo fuarında arıyor. 27-30 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek fuarda firmalar evlerini satmak için promosyon yarışına girdi.

VİLLA ALANA MEGANE

Atılım Fuarcılık fuar ziyaretçileri arasında yapacağı çekiliş ile bir kişiye otomobil hediye edecek. Hasko İnşaat isimli firma ise, fuar süresince satacağı villaların yanında müşterilerine çekilişsiz kurasız otomobil verecek. Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de inşa edilen Yeşil Oba Konakları'ndan villa alan yatırımcılara Renault Megane, Toyota Corolla, Honda Civic ve Citroen marka otomobillerden hediye edilecek.

Akkoyun İnşaat da, Bodrum Yalıkavak'ta inşa ettiği Akrapol Deluxe evlerinden konut alana Hyundai otomobil verecek. Mayıs 2009'da teslim edilecek olan projeden peşin alım yapanlara ise ektra yüzde 10 indirim yapılacak.

PEŞİN ÖDEMEYE NISSAN MICRA

Beylikdüzü'nde yapımı süren Bulvar Evleri'nde 156 daire ve 30 dükkan bulunuyor. Firma peşin alımlarda müşterilerine Nissan Micra otomobil hediye ediyor. Optimus Yapı, Kurtköy'deki Balyamus Evleri'nden villa alan herkese fuar süresince İsveçli mobilya devi İKEA'dan 10 bin YTL'lik hediye çeki verirken, kolayeval.com fuar boyunca web sitesinden ev alan herkese Bodrum Rixos Otel'de tatil hediye ediyor.

Kampanya Yarislari Firmalari Birbirine Dusurdu

Etiketler: | 0 yorum

İnşaatı başlayan projeler ekonomik durgunluğa yakalanınca cazibeli kampanyalar çeşitlendi.

Durgunluğun pençesindeki inşaat sektöründe, firmalar yeni projelere getirdikleri kampanyalarda yarışa girdi. Konut alımlarında, döviz kurunu sabitleyenlerden indirimli satışlara ve sıfır faizli kredileri tüm kampanya seçenekleri bulunuyor

HERKESE UYGUN KOŞUL VAR

Küresel krizin ardından gelişen durgunluğa yeni projelerin inşaatı sırasında yakalanan inşaat firmaları, konfor, güvenlik ve çevre düzenlemesinin ön plana çıktığı 'yeni yaşam' konutlarında büyük kampanyalar başlattı. Kimi firma döviz kurunu 1.40 YTL'lerde sabitlerken, kimi peşin alımdaki indirim tutarını büyüttü, kimi de kredi yarışında sıfır faize kadar ilerledi. Yürütülen kampanyalarda her tür gelir grubuna hitap eden projeler bulmak mümkün. İşte küresel krizin konutta yarattığı fırsatlar...

BU EVLER İNDİRİMLİ

TepePark Villaları: Yuvataş İnşaat’ın Kurtköy Akfırat bölgesindeki villalarında 290 ile 400 metrekare arasındaki 11 villanın fiyatları 660 bin YTL ile 860 bin YTL arasında değişiyor. KDV’nin yarısını firma karşılıyor.

Dumankaya Vizyon: Kartal’da yer alan projede dairelerin liste fiyatlarında yüzde 10 indirim var. Kasım ayı boyunca hem peşin hem de vadeli alımlarda ekstra yüzde 5’lik indirim seçeneği de bulunuyor.

Sarı Evler: İntaş İnşaat'ın Sarıgazi’deki projesinde 97 metrekare ile 307 metrekare arasında daire tipleri yer alıyor. Peşin alımlarda yüzde 40 indirim uygulanıyor. Fiyatlar 110 bin 400 YTL ile 230 bin YTL arasında değişiyor.

Soyak Siesta: İzmir Karşıyaka'daki 250 konutluk projede peşin alımlar yüzde 12 indirimle 88 bin YTL ile 220 bin 704 YTL arasında değişiyor. Yüzde 50 ve üzerinde peşinat verenlere yüzde 6 indirim uygulanıyor. Ayrıca, yüzde 0.99 kedi faiz oranı ile 72 aya kadar vade seçeneği bulunuyor.

Fiyaka Esenşehir: Fi-Yapı'nın projesinde 135 metrekare 3 oda 1 salon daireler peşin ödemelerde 99 bin YTL’den sunuluyor. Daire fiyatlarının 199 bin YTL’ye kadar çıktığı projede, sözleşmeden iki ay sonra 39 bin 250 YTL peşinat alınıyor. 24 ay 990 YTL ödeniyor ve teslimatta 19 bin 250 YTL talep ediliyor. 25-60 ay arasında taksit tutarı 1.770 YTL'ye çıkıyor.

My World Southside: Ağaoğlu'nun Batı Ataşehir’deki projesinde yüzde 10 peşinat ödeyenler, kalan payı yüzde 5’lik ara ödemeler halinde kapatabiliyor. Peşinat ve iki ara ödeme dışındaki pay 120 aya kadar 0.75 ile 1.45 arasındaki faiz oranlarıyla kredilendiriliyor. Borcun yüzde 35 peşinat ve iki taksitte ödenmesi halinde, sıfır faiz uygulanıyor. Fiyatlar 249 bin YTL ile 1 milyon 247 bin YTL arasında değişiyor.

Dumankaya Minimal: Kurtköy'deki projede peşin alımlarda yüzde 12’lik indirim sunuluyor. Peşinatlar 5 bin YTL’den başlıyor, 969 YTL’lik sabit taksit seçenekleri sunuluyor. 42 metrekare ile 115 metrekare arasında değişen daireler, 72 bin 160 YTL ile 268 bin YTL arasında satılıyor.

Mahalle İstanbul: Çekmeköy’de hayata geçirilecek projede yüzde 35 peşinat ödeyenlere 6 ay, yüzde 50 ödeyenlere 12 ay ödeme yapmama imkanı sunuluyor. Kalan ödemeler 60 ay boyunca yüzde 1.25 vade farkı ile yapılabiliyor. Daire fiyatları 162 bin ile 475 bin YTL arasında değişiyor.

DOLAR ESKİ FİYATTA TUTULUYOR

Elysium Cool: Ofton İnşaat’ın Bomonti’de gerçekleştirdiği projede hnüz satılmayan 17 dubleks daire için dolar 1.30 YTL’de sabitlendi. Dairelerin fiyatları 427 bin 522 dolar ile 521 bin 669 dolar arasında değişiyor.

Sarıyer Park: Propa İnşaat’ın yarısı bahçe diğer yarısı çatı dubleksi olan 26 daireli projesinde fiyat aralığı 708 bin ile 886 bin dolar arasında değişiyor. Projede dolar 1.45 YTL’ye sabitlendi. Kur 1.45 YTL’nin üzerine çıktığında yatırımcıya YTL ile ödeme imkanı veriliyor.

Anthill Residence: Bomonti’de Ant Yapı tarafından gerçekleştirilen projede yeni dönemde yapılan yüzde 15’lik zam geri çekildi, bu ay sonuna kadar dolar kuru 1.40 YTL’ye sabitlendi. Fiyatlar 280 bin dolar ile 1 milyon 580 bin dolar arasında değişiyor.

KREDİLER SIFIR FAİZLİ

Banu Evleri: Bahçeşehir’deki projede daireler 148 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiyor. Fiyatlar 300 bin YTL’den başlıyor. Peşinat 3 taksite bölünüp, kalanı vade farkı olmadan 36 ayda ödeniyor.

Ginza Lavinya Park: Keleşoğlu İnşaat’ın Beylikdüzü’ndeki projesinde yüzde 50 peşinat ve 36 ay vadeye faizsiz taksit imkanı var. Peşin alımda indirim yüzde 10. Daire fiyatları 160 bin, ofis fiyatları 167 bin YTL'den başlıyor.

ELysium Life: Ofton İnşaat’ın Samandıra’daki projesinde 400 bin YTL ile satışa sunulan 144 metrekare ikiz villalar, vade farksız 150 bin YTL peşinat ile satılıyor. Taksitlendirmeler 15 ay boyunca, her ay 10 bin YTL olarak yapılıyor, 6’ıncı ve 12’inci ayda 50 bin YTL ara ödeme bulunuyor.

Uphill Court: Bahçeşehir’deki projede yüzde 50 peşinat ödeyenler, geriye kalan tutarı sıfır faizle 60 aya kadar taksitlendirebiliyor. Dairelerin fiyatları 165 bin YTL’den başlıyor.

Uplife Park ve Uprise Elite: Kartal’daki projelerde satışlar yüzde 30 peşinata 36 ay sıfır faizle devam ediyor. Uplife Park’da fiyatlar 129 bin YTL’den, Uprise Elite’de 135 bin YTL’den başlıyor.

Trend Extra: Dumankaya’nın Kurtköy’deki projesinde yüzde 12’lik peşin alım indirimi yapılıyor, vadeli satışlarda sıfır peşinat ve faizsiz 12 ay vadeli özel konut kredisi kullanılabiliyor. Daire fiyatları 127 bin YTL ile 250 bin YTL arasında değişiyor.

Spradon Kuleler: TOKİ-Kuzu Grup işbirliğiyle Bahçeşehir’de yapılan projede, peşin alımlarda yüzde 25, yüzde 50 peşinatta ise yüzde 20 indirim var. Geriye kalan tutar faizsiz 30 ay vadelendiriliyor. Yüzde 40 peşinat ödeyenler yüzde 15 indirimden yararlanmanın yanı sıra, taksitlerini 24 ay boyunca sıfır faiz ile ödeyebiliyor.

Mavişehir: İzmir’deki projede yer alan daireler sıfır faiz imkanı ile 48 ay vadelendiriliyor. Yüzde 15 peşinat, yüzde 0.99 faiz oranı, 84 ay vade imkanı da bulunuyor. Konut fiyatları 215 bin YTL ile 405 bin YTL arasında değişiyor.

Posta

Sok Olacaksiniz 300 Ytl Taksitle Konut Hemde Kaliteli

Etiketler: | 0 yorum

Emlak fiyatlarında yüzde 30 gerileme yaşandı. 'Konut almanın tam sırası' diyen uzmanların uyarılarını dinleyin. İşte kriz sırasında TOKİ'den ev almak isteyenlere altın uyarılar.

Nakit parası olan için gayrimenkul almanın tam zamanı olduğunu belirten uzmanlar, “Ev almak isteyenler bitmiş konutları tercih etsin” uyarısı da yaptı.

Küresel kriz yüzünden Türkiye’de emlak fiyatlarında yüzde 30’lara varan düşüşler yaşandı. Emlak uzmanları, nakiti olan kişileri bu dönemde konut almak için harekete geçmeye çağırdı. “Şimdi alıcı piyasası” diyen uzmanlar, konut alınırken bitmiş projelerin tercih edilmesini istedi.

BU FİYATLAR HER ZAMAN GELMEZ

Re/Max emlak ofisinin yetkilileri bayramdan önce 200 bin YTL olan bir konutun fiyatının 160 bin YTL’ye düştüğünü ifade ettiler. Re/Max Emlak Danışmanı Ulvi Kocailik “Şu anda kurdaki oynamalardan dolayı insanlar paralarını nasıl değerlendirecekleri konusunda bir belirsizlik yaşıyor. Ancak şubat gibi kurun duracağı yer netleşir. Bununla birlikte dövizde daha fazla yükselmeyi beklemek yerine parası olan satın alabileceği ne varsa almalı. Çünkü bu düşük fiyatlar her zaman gelmez. Cebinizde 200 bin YTL varken 300 bin YTL’lik evi alamıyordunuz. Ama şimdi bu şans var” diye konuştu..

BİTMİŞ KONUTU ALIN

İdeal Yaşam Alanları firmasının sahibi Oğuz Soydan ise tüketicilere, bitmiş konutları tercih etmelerini tavsiye etti. Soydan “Fiyatlar çok düştü çünkü talep daraldı. Yapımı bitmiş yerlerden gecikmeden konut alınmasını öneriyorum. Çünkü bugün konut, araba, giyim alışverişini erteleyen kişiler bir süre sonra bu duruma alışacak ve harcamaya başlayacaktır. O vakit de fiyatlar yeniden yükselir” dedi.

Soydan, yeni projelerden konut alacakların ise inşaat firmasını iyi araştırmasını istedi. Adana Ticaret Odası İnşaat Meslek Komitesi Başkanı Halil Avcı, inşaat sektöründeki durgunluğu aşmak isteyen müteahhitlerin, konut fiyatlarını düşürerek işlerini yürütmeye, bazılarının da ayrıca promosyon uygulamalarıyla satışları cazip hale getirmeye çalıştıklarını bildirdi. Avcı, “Bu günkü darboğaz içinde hem konut edinmek isteyenler hem de inşaat sektörünün desteklenmesi gerekir. En azından katma değer vergisi ve tapu harçlarında indirim yapılsın” dedi.

KAYABAŞI'NA BÜYÜK İLGİ

TOKİ’nin dün satışa sunduğu İstanbul Kayabaşı Konutları’na ilginin büyük olduğu bildirildi. 26 Aralık’a kadar sürecek satış döneminin ilk gününde alıcılar, proje ve başvuru koşulları hakkında ayrıntılı bilgiler almak üzere ofisi telefon yağmuruna tuttu. Toplamda 65 bin konuta ulaşacak olan Kayabaşı’nın ilk etabında 8 bin 264 konut yer alıyor. Bin 60’ı deprem konutu, 2 bin 104 alt gelirli grubu, 5 bin 100 adet de sosyal konut 75-130 bin fiyat aralığında, 300 ve 500 YTL’den başlayan taksitlerle satılıyor.

Fakire Taksitle Konut Veriliyor 100 YTL

Etiketler: | 0 yorum


Başbakan Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ''yoksula 100 YTL taksitle 45 metrekarelik konut'' projesi başlıyor.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), ''yoksula konut'' projesinin uygulanacağı illeri belirledi. İlk aşamada, 18 ilde 15 bin 266 konutluk proje hazırlandı. Bu illerde ihaleye çıkacak konut projelerinin içinde, yoksul kesime yönelik konutlar da yer alacak.

Daha önce afet konutu olarak ve yoksul kesim için 45 metrekarelik konutlar yapan TOKİ, vatandaşların ilgi göstermemesi üzerine, bu konutların büyüklüğünü 55-65-75 metrekareye yükseltmişti.

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, ortalama 28-30 bin YTL'ye mal olacak konutların, gerçekten yoksul kesime satılması için kaymakamlıkların, valilerin, yerel yönetimlerin gereken önlemi alacağını anlatarak, ''vatandaş evine girene kadar, başvuruda bile para almayacağız. İçine yerleşince 100 YTL taksit başlayacak ve 20 yılda geri ödenecek '' dedi.

Başvuruların alınmasından sonra, konut sayısından fazla başvuru olması halinde hak sahiplerinin çekilecek kura ile belirleneceğini kaydeden Bayraktar, 100 YTL'yi ödeyemeyecek durumdaki vatandaşların parasını da, kamuoyunda ''FAKFUKFON'' olarak bilinen sosyal yardımlaşma ve dayanışma fonlarının ödemesinin öngörüldüğünü bildirdi.

Bayraktar'ın verdiği bilgiye göre, ilk aşamada 18 ilde 266 konut projelendirilirken, Mart ayından önce satışlar başlayacak.