Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş ve Şişli'deki Projeler Yok Satıyor

Etiketler: |


İstanbul'un en eski ve merkezi yerleşim bölgelerinden biri olan Şişli ve Beşiktaş'ta durgunluk ve krizden eser yok. İstanbul'un en pahalı konutlarına ev sahipliği yapan Şişli ve Beşiktaş'taki konut fiyatları astronomik yükselişine devam ediyor.

Son günlerde konut sektöründe yaşanan durgunluk ve kriz, İstanbul'un en büyük iş, alışveriş ve konut bölgesi olan Şişli ve Beşiktaş'a uğramadı. İstanbul'un en pahalı konutlarına ev sahipliği yapan Şişli ve Beşiktaş'taki yeni projelerde bir dairenin fiyatı 6.5 milyon YTL'yi aştı. İkinci el konut fiyatlarındaki artış ise hız kesmiyor. Üstelik bölgede yapılan bir çok konut projesinde satış tamamlanırken bir çoğunda sona doğru yaklaşılıyor.

Kentin en işlek ve en canlı bölgesi olan bu iki ilçe, sakinlerine, İstanbul'un en eski ve en merkezi yerleşim bölgelerinden birinde yaşamanın hem avantajını hem de zorluklarını bir arada sunuyor.

Metropolde yaşamanın tüm nimetlerini içinde barındıran Beşiktaş ve Şişli'de ulaşımdan alışverişe, sağlık merkezlerinden, kültürel yaşam mekanlarına kadar sosyal yaşamın gereği olan her şey bölge sakinlerinin elinin altında. Üstelik hızla yenilenen, her geçen gün daha fazla nitelikli konuta kavuşan bölgedeki konutlar, prim potansiyeliyle yatırımcının yüzünü güldürüyor.

LÜKS KONUT MERKEZİ

Ancak Şişli ve Beşiktaş'ta yaşamak herkesin harcı değil. Bölgede inşaat yapılabilecek arsaların kısıtlı olması çok sayıda yeni konutun inşa edilmesine imkan tanımıyor. Mevcut nadir arsalar çoğunlukla alışveriş ve iş merkezi inşa edilerek değerlendiriliyor. Bununla birlikte bölgedeki eski konutların yıkılarak yenilenmesi süreci çoktan başlamış durumda. Ancak bu da oldukça maliyetli bir arsa edinme yöntemi. Bu yüzden bölgede yapılan yeni konutların bir çoğu rezidans ve lüks konut sınıfında planlanıyor.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: