Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Zeytinsuyu Tepesi’nde çifte kampanya!

Etiketler: |


Zeytinsuyu Tepesi’nde çifte kampanya!


Zeytinsuyu Tepesi Evleri’nin Temmuz 2008’de tamamlanacak 5’inci etabındaki villalar 40 bin YTL indirimle 360 bin YTL’den satılıyor

Saros İnşaat tarafından İstanbul Kumburgaz’da inşa edilen Zeytinsuyu Tepesi Evleri, ilk 4 etabın ardından 190 metrekarelik 20 adet villanın bulunduğu 5’inci etap 31 Temmuz 2008’de teslim edilecek. Uygun ödeme koşulları ile satışa sunulan projede iki kampanya birden yapılıyor.

Normalde 400 bin YTL’den satılan villalar 2008 Mayıs’ının sonuna kadar 360 bin YTL’den satılıyor. Projede yapılan 40 bin YTL’lik indirimin yanı sıra ayrıca faiz oranları da yüzde 1.23’den kullandırılıyor. Zeytinsuyu Tepesi Evleri’nde 36 bin YTL peşinat verilirken, 240 aya varan vadelerle Japon Yeni cinsinden de banka kredisi kullanılabiliyor.

5’inci etapta, her biri ev, oturma alanı dışında yaklaşık 250 metrekare bahçeye sahip.

Depreme karşı güvenli hafif çelik yapı sistemiyle inşa edilen villalar, izolasyon ve poliüretan kaplama özellikleri nedeniyle de önemli bir yakıt tasarrufu sağlıyor. Zeytinsuyu Tepesi Villaları’nda, kablosuz internet erişimi, doğalgaz, yangın, su ve duman detektörleri, her odada gömme dolap, jakuzi gibi fonksiyonel özelliklerin yanı sıra gece görüşlü ve harekete duyarlı kamera sistemi, sabit IP ile uzak bilgisayardan site kameralarını izleme, 24 saat aktif güvenlik sistemi ve görüntülü kapı telefonu da faaliyette bulunuyor.

Tel: (0212) 884 17 23

Web: http://www.zeytinsuyutepesi.com/

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: