Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Gayrimenkul altın ve elmastan daha kıymetli

Etiketler: |


TOKİ Başkanı, ''Gayrimenkul dünyada en kıymetli olan altın ve elmastan daha kıymetlidir'' dedi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, gayrimenkulün dünyada üretilmesinin imkansız olduğunu belirterek, "Türkiye'de gayrimenkulu çok iyi kullanmak lazım. Gayrimenkul dünyada en kıymetli olan altın ve elmastan daha kıymetli bir nesnedir" dedi.

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Tanşınmaz. Geliştirme Anabilim Dalı'nda 'Türkiye'nin konut sorunu ve TOKİ'nin faaliyetleri' hakkına öğrencilere bilgi verdi. Öğrencilere TOKİ'nin tarihçesini anlatan Bayraktar, "Ülkemizin yaşadığı hızlı nüfus artışı ve hızlı kentleşme sebebiyle oluşan konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması amacıyla, 1984 yılında Genel İdare dışında Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı kuruldu" dedi.

Çalışmalarında alt gelir grubuna ağırlık verdiklerini vurgulayan Bayraktar, 'önümüzdeki dönem içerisinde alt gelir grubu ve yoksullara yönelik konut üretimini artıracağız. Belediyelerle birlikte kentsel yenilemelere ve gecekondu dönüşümlerine ağırlık vereceğiz' dedi.

İrade oluşturuldu

Bu hükümetle konut üretimi hızlandı Bayraktar, bu hükümet döneminde, konut üretiminin hızlandırılması, alt ve orta gelir grubu ile yoksullara konut üretilmesinin sağlanması, şehirlerin düzenli hale getirilmesi, gecekonduların kaldırılarak yerlerine sağlıklı yapıların inşa edilmesi için irade oluşturulduğunu söyledi.

Fazlı ŞAHAN / Yeni Şafak

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: