Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Uprise Elite 112 Bin YTL'den Başlıyor

Etiketler: |


Uphill Court, Dilman Towers gibi katma değeri yüksek projelere imza atan Teknik Yapı, yoğun ilgi gören Uplife Park projesinden sonra Uprise Elite ile Kartal'a yatırım yapmak isteyenlere bir fırsat kapısı daha açıyor.

Teknik Yapı Kartal'daki ikinci büyük projesi satışa sunuluyor. Kartal'da yapılan basın toplantısına konuşan Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, Uprise Elite projesinde yer alan dairelerin satışına 15 Mayıs'ta başlanacağını açıkladı. Basın toplantısında yurtdışı ve yurtiçi piyasaları da değerlendiren Başkan Nazmi Durbakayım, Uplife Park projesine gelen yoğun talep nedeniyle Uprise Elite projesinin öne alındığını açıkladı.

Durbakayım, gerek Uphill Court projesinde gerekse Uplife Park projesinde olduğu gibi 'doğru yerde', 'doğru donanımda', 'doğru büyüklükte', 'doğru kitleye' ve ‘doğru fiyatla' kaliteli konutlar üretilmesi halinde talebin her dönemde yüksek olacağına vurgu yaptı.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: