Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Dumankaya’nın Vizyon’u satışta

Etiketler: |


Dumankaya İnşaat’ın satışa sunduğu Kartal’daki Vizyon projesinde daire fiyatları 140 bin 500 YTL ile 390 bin YTL arasında değişiyor

Dumankaya İnşaat, Kartal’da yapımına başladığı Vizyon projesini satışa sundu. Büyüklükleri 39 metrekare ile 134 metrekare arasında değişen 350 rezidans dairenin yer aldığı Vizyon’da fiyatlar 140 bin 500 YTL’den başlıyor, 390 bin YTL’ye kadar çıkıyor. Projede değişik metrekarelerde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

Bank Asya’nın aylık yüzde 1.09 faiz oranıyla 60 aya kadar uzanan vadelerle kredilendirdiği daireler için Dumankaya İnşaat, yüzde 50 peşinle 12 aya kadar vade farksız taksit olanağı tanıyor. Daireler, Mart 2011’de sahiplerine teslim edilecek.

Dönüşüm alanına komşu
120 milyon dolar değerinde olacağı tahmin edilen Vizyon, projesini ünlü mimar Zaha Hadit’in hazırlayacağı Kartal Kentsel Dönüşüm alanına komşu bir arsada inşa ediliyor. Mimar Tatsuya Yamamoto ve Togo Mimarlık’tan Gökhan Aktan Altuğ’un mimari projesini hazırladığı Vizyon, zemin üstünde 18, 25 ve 33 katlı 3 kuleden oluşuyor. Ortak alanlarında restoran ve kafelerden yüzme havuzlarına, spor alanlarından süpermarkete kadar değişik birimlere yer verilen sitede rezidans hizmetleri de verilecek.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, ilk kez şubat ayında Konut ve İşyeri Fuarı’nda görücüye çıkartılan Vizyon için bu güne kadar 2 bin 500’ü aşkın ön talep aldıklarını açıkladı. Vizyon’da ulaşılabilir fiyatlarla rezidans dairesi satmak istediklerini vurgulayan Uğur Dumankaya, “Gelişime ve değişime çok açık olan Kartal, henüz gerçek fiyatların oluşmadığı bir bölge. Kartal’da gerçek fiyatlar oluştuğunda Vizyon’dan konut alanların ciddi bir kazanç sağlayacağını tahmin ediyoruz” dedi.

4 yeni proje geliyor

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya ise 2008 yılında Akdeniz Evleri’nin yeni etabı ile Gizlibahçe Evleri’nin villa konseptli yeni etabının yanı sıra Bahçeşehir, Göztepe, Ataşehir ve Kurtköy’de 4 yeni projeye daha başlayacaklarını söyledi. Ali Dumankaya, “Ekonomi, dışarından gelecek bir etki ile ciddi bir dalgalanma içine girmezse, 2008 programımızda değişiklik yapmayacağız” diye konuştu.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: