Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

%0 Faizle Herkes Ev Sahibi Olacak

Etiketler: |


Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği nitelikli projeler ve yüksek kalite anlayışıyla güvenilir konumunu her geçen gün sağlamlaştıran Regnum, Türkiye'nin gözlemevine sahip ilk ve tek sitesi Astrum Towers'da uygun ödeme seçenekleri sunmaya devam ediyor.

Regnum, Haramidere'de 5 blok ve 1285 konuttan oluşan Astrum Towers'dan ev sahibi olmak isteyenlere banka kredisine 60 aya kadar yüzde 0 faiz ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunuyor.

Astrum Towers'da bulunan dairelerden 1+1'ler 693 YTL, 2+1'ler 791 YTL ve 3+1'ler 979 YTL'den başlayan taksitlerle satılıyor.

Sakinlerinin uzayı izleyebilmeleri için bir gözlemevi ve gök bilim kütüphanesinin kurulduğu projede, açık ve kapalı havuz, fitness center, sauna, restoran, çarşı, açık ve kapalı otopark, spor alanları ve çocuk oyun parkının bir arada bulunduğu eğlenceli bir ortam yer alıyor.

Projede, dünyanın önemli sorunlarından biri olan küresel ısınmayı göz önünde bulundurarak yeşil alanların sulanması için yağmur sularını toplayarak tekrar hayata geçiren bir sistem oluşturulacak.

Bütün bloklara fore kazıklarla zemin iyileştirilmesi yapılırken, binalar radye temel üzerine tünel kalıp sistemi ile inşa ediliyor. Güvenli, rahat yaşanabilecek yeni bir yerleşim yerinin oluşacağı Astrum Towers'da, güvenlik kontrollü yaya ve araç girişleri de bulunuyor.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: