Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Euro 2008 Heyecanını Evinize Taşınıyor

Etiketler: |


Avrupa'da dokuz ülkede faaliyet gösteren İngiliz Kesa Electricals plc grubunun beyaz eşya ve elektronik alanındaki en önemli markası DARTY, Euro 2008 heyecanını evinizde yaşatmak için başlattığı kampanya ile 100'den fazla LCD ve plazmalarda çok cazip fiyat seçenekleri sunuyor.

Tüm dünyada çok önemli bir spor organizasyonu olan Euro 2008'in heyecanını canlı yaşamak ve evinizin rahatlığında izlemek adına DARTY, mağazalarında 100'den fazla çeşidi bulunan LCD ve plazmalarda başlattığı kampanya ile Euro 2008'e yakışan fiyatları müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Ayrıca kampanya dahilinde world'e özel 12 taksit imkanı ve tek ödemelerde çok cazip fiyatlar bulunuyor. DARTY, LCD ve plazmalarda güven sözleşmesi çerçevesinde ücretsiz eve teslim, montaj ve kullanıcı eğitimi de veriyor.

Güven sözleşmesi çerçevesinde hizmet veren DARTY Türkiye, ürünün en iyisi, fiyatın en iyisi ve hizmetin en iyisi felsefesini uyguladığı ve 5 bin'den fazla çeşit ürüne yer verdiği 6 mağazasında, elektronik ürünlerin yanısıra küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar birçok ürünü müşterilerinin beğenisine sunuyor.

www.darty.com.tr

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: