Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

En Seksi Emlakçı İstanbul'da

Etiketler: |


"Emlak Kralı" olarak tanınan ve sıra dışı yaşam tarzıyla dikkat çeken Trump Towers'ın sahibi Donald J. Trump'ın bir dönem mankenlik de yapan kızı Ivanka Trump İstanbul'a geldi.

Dubai'den Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli seferiyle İstanbul'a gelen Ivanka Trump'a, Atatürk Havalimanı'nda basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.

İŞTE DÜNYANIN EN SEKSİ EMLAKÇISI...

İstanbul-Şişli projesinin tanıtım partisine katılmak için İstanbul'a gelen Trump'ın yer alacağı partide, yerli ve yabancı 100'e yakın seçkin davetlinin bulunması bekleniyor.

1960'lı yılların New York Jazz Club'u teması ile hazırlanan gecede davetliler, The Rat Pack Revue Tribute Show ile Demet Tuncer'in performansları eşliğinde 60'lı yılların New York atmosferinde keyifli bir gece geçirecek.

İstanbul Mecidiyeköy'de inşaatı süren ve lüks bir tarz sağlamayı hedefleyen iki kule ve bir alışveriş merkezinden oluşacak "Trump Towers İstanbul-Şişli" tamamlandığında çeşitli büyüklüklerde lüks rezidans ve ofis üniteleri ile lüks bir alışveriş merkezi de içinde bulunacak.

"Trump Towers İstanbul-Şişli" ayrıca, sinema salonları, dünyaca ünlü güzellik ve fitness merkezleri, dünyanın önde gelen restoranları ile kafeleri de bünyesinde barındıracak. Mecidiyeköy'de yaklaşık 23 bin metrekarelik alan üzerinde inşası süren özel konseptli bir proje olarak yükselen Trump Towers İstanbul-Şişli'nin 2010 yılında tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: