Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Lilyum Evleri’nde fiyatlar 111 bin YTL’den başlıyor

Etiketler: |

Kurtköy'de inşa edilen Lilyum Evleri’nde fiyatlar 111 bin YTL ile 240 bin YTL arasında değişiyor.


Pendik Kurtköy'de ismini beyaz renkli bir çiçek olan lilyumdan alan 'Lilyum Evleri' projesi toplam 10 bin metrekare üzerine inşa ediliyor. Mono İnşaat tarafından inşa edilen proje 3 blokta yer alan 120 daireden oluşuyor. Lilyum Evleri’nde konut fiyatları 111 bin YTL ile 240 bin YTL arasında değişiyor.

Lilyum Evleri’nde kredili satışlarda liste satış fiyatı üzerinden yüzde 25 peşinat ile 240 aya kadar yüzde 0.69’dan başlayan faiz oranları uygulanıyor. Kampanyada ayrıca yüzde 50 peşin, kalan miktar ise vade farksız 12 ay taksitle veya yüzde 25’ini peşin, kalan yüzde 75’i ise yüzde 1 vadeyle 24 ay taksitle ödeme seçeneği sunuluyor.

Lilyum Evleri, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 3 kilometre, TEM Otoyoluna 1 dakika, Formula 1 pisti istanbul Park'a ise 10 dakika mesafede yer alıyor. Ulaşım konusunda rahatlık sağlıyor. Ayrıca yeni yapılan fuar merkezine ve toplu konut bölgesine de yakınlığıyla cazip bir proje. Açık ve kapalı otoparkı, 7 gün-24 saat çalışan özel güvenlik sistemi, yangın uyarı sistemi, özel ısı-ses-su yalıtımı sistemi, acil durumlar için aydınlatma ve yangın söndürme sistemleri, elektrik ve su kesintilerine karşı jeneratör ve su deposu, ferdi kombi ısıtma sistemi, dairelerde özel görüntülü diafon, her daireye 10 metrekareden başlayan özel depo, Digitürk ve D-Smart alt yapısı, vestiyer ve wireless internet hizmetleri ile konfor sunuyor. Depreme karşı radye temel üzerine inşa edilen bloklar, güvenlik açısından projenin farklılığını ortaya koyan bir başka özellik olarak dikkat çekiyor. Arazinin 10'da dokuzu (9 bin metrekare) özel tasarım yeşil alan olarak ayrılmış.

Mart 2007'de de yapımına başlanan proje 31 Mayıs 2009 itibariyle site sakinlerine teslim edilecek.

Projede 1+1 konutlar 52 metrekare, 2+1’ler 83 metrekare ve 3+1’ler ise 98, 112, 120 ve 126 metrekare büyüklüğünde. 2 adet bahçeli dubleks dairenin de bulunduğu projenin renkleri sarı, kırmızı ve pembe. Yüzme havuzu, tenis kortu, voleybol ve basketbol sahası, yeşilin ve projeye adını veren Lilyum'ların her renginden oluşmuş peyzaj çalışması, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları yer alıyor.

www.lilyumevleri.net

Tel: 0 216 482 93 40

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: