Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Dekorasyonda indirim ve hediye fırsatları

Etiketler: |


Ürün yelpazesini de genişleten dekorasyon malzemesi üreticileri, 11 Mayıs'taki Anneler Günü'nü fırsat bilerek müşterilerine cazip imkanlar sunuyor

Yazın gelmesiyle baş gösteren yenilenme ihtiyacı, ev ve bahçe dekorasyonuna da yansıyor. Dekorasyonda daha renkli ve daha canlı formlar öne çıkıyor. Ürün yelpazesini de genişleten dekorasyon malzemesi üreticileri, 11 Mayıs'taki Anneler Günü'nü fırsat bilerek müşterilerine cazip imkanlar sunuyor. Anneler Günü kampanyalarında, kimi ürünlerde yüzde 40'a varan indirim sağlanırken, kimi ürünlerde ise belli miktardaki alışveriş koşuluyla hediyeler veriliyor.

Bellona'da yüzde 20 indirim
Ev modasında modern tasarımları özgün yorumlarla birleştiren Bellona'da, baharın en güzel renklerini taşıyan nevresim takımları Anneler Günü nedeniyle yüzde 20 indirimli olarak satışa sunuluyor. Zarif ve modern tasarımlar, doğanın en güzel çiçek ve sevginin temsili kalp desenleri ile Bellona nevresim takımlarında buluşuyor. Baharı yatak odalarında yaşatan nevresim takımları; pembeden maviye, yeşilden mora, turuncudan sarıya birçok renk alternatifinden oluşuyor. Her tür dekorasyona uyum sağlayabilen nevresim takımları, sağlıklı ve yumuşak dokusuyla da farklılık yaratıyor. Bellona’nın 1 Mayıs-30 Haziran 2008 tarihleri arasında geçerli olan ve yüzde 30 indirim sunan kampanyasında tüm çift kişilik nevresim takımları 87,40 YTL yerine 61,20 YTL’den satışa sunuyor.

Binlerce dekorasyon seçeneği ELİT'te

Tasarım ve dekorasyon dünyasının profesyonellerini aynı çatı altında toplayan Elite Concept, kişisel aksesuarlardan ev ve bahçe için şık dekoratif objelere kadar pek çok hediye alternatifiyle, hediye arayışı içinde olanlara sınırsız seçimler sunuyor.Evinizin dekorasyonunu tamamlamak için, yağlı boya tablo, yatak örtüsü, farklı formlarda mumlar, porselen yemek takımları, ipek yastıklar, cam objeler ve gerçeğinden ayırt edilemeyecek kadar doğal görünümlü yapma çiçekler almak isterseniz Elite Concept'e uğramayı ihmal etmeyin.

Balkonda bostan keyfi

"Keşke bahçem olsaydı” diye iç geçirerek satın almak zorunda kaldığınız hormonlu sebzeler yerine artık kendi sebzelerinizi yetiştirebileceksiniz.

Botanika tarafından üretilen ‘Pencere Önü Bostanları’ hem balkonlarınızın estetiğine katkıda bulunacak, hem tohumdan sebze yetiştirme zevkini yaşaycak hem de yetişen bitkilerle yemeklerinizi lezzetlendireceksiniz. Evin herhangi bir köşesinde de yetiştirebileceğiniz bostanlarda tere, roka, taze soğan, dereotu, turp, maydanoz, semizotu, hindiba, buğday çimi ve kedi çimi gibi bitki tohumları bulunuyor. Botanika’nın ‘Pencere Önü Bostanları’ tüm Bauhaus, Praktiker ve Metro mağazalarında 10-14 YTL ’ye bulunabiliyor.

İstikbal uyku setinde yüzde 40 indirim

Özel günler için koleksiyonlar hazırlayan İstikbal, Anneler Günü'nü şık uyku setleri ile karşılıyor. İstikbal'de baharın tüm renklerini yansıtan kullanışlı uyku setleri 186 YTL yerine 112 YTL’den satışa sunuluyor.

11 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü için annelere sevginin en güzel ifadesi kabul edilen çiçeklerle seslenen İstikbal'in uyku setleri, pembeden maviye, yeşilden mora, turuncudan sarıya kadar birçok renk alternatifinden oluşuyor. İndirim kampanyası, tüm uyku setletrinde ve Mayıs ve Haziran tarihleri arasında geçerli olacak. Ayrıca 5 Mayıs-20 Mayıs tarihleri arasında rahat ve ergonomik yastıklar 7.80’den başlayan fiyatlarla satılacak.

Chakra'da havlu hediye

Günlük yaşam ürünlerinde yüksek kalitede, pozitif yaşam alanları yaratan Chakra’da hediye kampanyası var. Chakra’nın havlu, bornoz ve nevresimlerinden 100 YTL üzeri tutarda alışveriş yapanlara iki el havlusu, 250 YTL ve üzeri tutarda alışveriş yapanlara ise 2 yüz havlusu hediye ediliyor. Markanın yeni koleksiyonunda bornozlar, yaz sezonuna özel, ağırlık olarak çok hafif tasarlandı. Chakra markalı tüm havlular ve bornozlar, bambu liflerinden yapılıyor. Bambu lifleri, çok sık yıkanan havlu, bornoz gibi malzemelerin yıkandıkça yumuşamalarını, uzun ömürlü olmalarını sağlıyor. Chakra koleksiyonlarına hakim olan sakin tonların uzantısı olarak, beyaz, duman, mavi ve ekru renkleri, yaz koleksiyonunda öne çıkıyor.


Mutfaklar yaşam alanına dönüşüyor


Vanucci, mutfak kategorisinde sunduğu toplam 17 farklı modeliyle evinizde bambaşka bir atmosfer yaratıyor. Mutfakları sadece mutfak olmaktan çıkarıp keyfili yaşam alanlarına çeviren Vanucci, özellikle iki farklı renkle kullanılabilen “Argento” modeliyle mutfaklarda alternatif mekanlar yaratmanıza imkan sağlıyor. Fonksiyonel tasarımına ek olarak Akdeniz’in sıcaklığını yansıtan ahşap kaplaması ve estetiğine estetik katan lake kapaklarıyla mutfakta istediğiniz birçok özelliği hayatınıza getiriyor. Modeller abanoz, meşe, teak ve venge renk seçeneklerine sahip.

Broderi'de Şanslı Pazar'a devam

Broderi Narin, Anneler Günü nedeni ile 1-10 Mayıs tarihleri arasında Mahmutbey'deki fabrika satış mağazasından, tutarı ne olursa olsun alışveriş yapan herkese ketenden hazırlanmış 2 kişilik amerikan servisi hediye ediyor. Broderi Narin, ayrıca her ayın ilk pazarı gerçekleştirdiği Şanslı Pazar kampanyasını, Anneler Günü olan Mayıs ayının ikinci pazarında da sürdürecek.

Kampanya ile o güne özel seçilmiş bir üründe yüzde 50 indirim sağlayan Broderi Narin, yonca yapraklı ürünlerde yüzde 40’a varan indirim ve kasada sürpriz bonus indirim uyguluyor. Özel dikim bazı ürünlerde ise, çok özel fiyatlar yer alıyor. Teşhir ürünlerini o haftaya özel olmak üzere takım olarak 100 YTL’den başlayan fiyatlarla satın almak mümkün.

Modern kahve değirmeni

Yüzyıllardır koyu sohbetlerin eşlikçisi olan kahvenin en makbulü taze çekilmiş olanıdır. Taze öğütülmüş kahvenin çekici kokusu, muhteşem bir kahve keyfini müjdeler. Kahve tutkunlarının vazgeçemediği bu kahve hazırlama seremonisi, Profilo’nun elektrikli kahve değirmeni sayesinde daha keyifli hale geliyor. Profilo'nun kahve değirmenleri görüntüsüyle de modern mutfakların dekoratif tamamlayıcısı olmaya aday görünüyor.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: