Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

1 dönümlük çiftlik arsaları satılıyor

Etiketler: |


1 dönümlük çiftlik arsaları satılıyor

Ankara Temelli’de 90 parselden oluşan Doğaköy 1000 YTL peşinat ve 60 ay vade fırsatı ile satışa sunuldu. Projede yer alan 1000 metrekarelik parsellere Steellife çelik konstrüksiyondan çiftlik evi de yapılabiliyor

Ankara’nın gelişen bölgesi Temelli’de, başkente 50 kilometre uzaklıkta yer alan Doğaköy, 1 dönümlük toplam 90 parselden oluşuyor. Doğaköy, hem yeşille nefes almak, hem de birikimlerini değerlendirmek isteyenlere 1000 YTL peşinat ve ipoteksiz 60 ay vadeli özel ihtiyaç kredisi avantajıyla yatırım olanağı sunuyor. Satış ve pazarlaması RE/MAX Lider Ofisi tarafından gerçekleştirilen Doğaköy, ‘Fırsat, şimdi Doğaköy’de doğuyor’ kampanyasıyla satışa çıkarıldı. 1 Nisan’da başlayan kampanyada 50 parselin satışı tamamlandı.

Alt yapı ve çevre düzenlenmesi tamamlanmış olan Doğaköy’de 1000 metrekarelik parsellerden satın alanlar, dilerlerse arsalarının üzerine Steelife’ın, çelik konstrüksiyon çiftlik evlerinden de yaptırabiliyor. 1 veya 2 katlı olarak maksimum 180 metrekarelik oturum alanıyla çok kısa bir sürede yapılabilen çiftlik evleri, depreme dayanıklı olması ve enerji tasarrufu yaratan yalıtım özellikleriyle de dikkat çekiyor. Son dönemde ciddi arsa yatırımlarının yapıldığı bir bölge olan Temelli, Çayyolu Metrosu ile şehir merkezine bağlanıyor.

Tel: (0312) 46 831 21



Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: