Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Mahalle’de kampanya zamanı

Etiketler: |


Mahalle İstanbul’da peşinat ödemeden 120 aya varan taksitlerle alınabilen daireler için Ağustos 2008’de yüzde 10’luk bir ada ödeme ve 24 ay sonra yüzde 20’lik bir ara ödeme daha yapılıyor

Sur Yapı, Çekmeköy’de inşa ettiği Mahalle İstanbul’daki daireler için yeni bir satış kampanyası düzenledi. Buna göre hiç peşinat ödemeden 120 aya varan taksitlerle satın alınabilen daireler için Ağustos 2008’de yüzde 10’luk bir ada ödeme ve 24 ay sonra yüzde 20’lik bir ara ödeme daha yapmak gerekiyor.

Daireler için Bank Asya, TEB ve Yapı Kredi bankalarından kredi kullanılabiliyor. Toplam 246 daireden oluşan Mahalle İstanbul’da 60 metrekarelik 1+1 dairelerden, 230 metrekarelik 5+1 dublekslere kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor.
Sitenin açık alanlarında yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, sauna, fitness salonu ve snack bar gibi tesislere yer veriliyor.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: