Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Uplife Park'ın İkinci Etabı 124 Bin YTL'ye

Etiketler: |


Geçtiğimiz hafta sonunda müşterilerini Uplife Park'da ağırlayan Teknik Yapı, düzenlediği brunch ile ikinci etapta satışa sunulan daireler hakkında bilgi verdi.

İlk etap satışlarına gelen yoğun ilgi ve talep nedeniyle sadece Teknik Yapı portföyündeki müşterilerin davet edildiğini belirten Başkan Nazmi Durbakayım, sınırlı sayıda kalan ikinci etap dairelere gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Düzenlenen brunch'un ayrıca küçük bir yaza merhaba partisi niteliği olduğunu da vurgulayan Teknik Yapı Başkanı, "Brunch'u özellikle ÖSS sınavının yapıldığı ve Babalar Günü'nün kutlandığı hafta sonuna denk getirmek istedik. Böylece sınav stresinden kurtulan ve çocuklarıyla güzel bir gün geçirmek isteyen müşterilerimizin mutluluklarına ortak olmak istedik" şeklinde konuştu.

İkinci etap satışlarının başladığı gün müşterilerin değerlendirmelerini alan Nazmi Durbakayım, Uplife Park'da ön plana çıkan en önemli avantajın kolay ulaşım sağlaması, sosyal etkinliklerin eksiksiz olması ve büyük bir alışveriş merkezine komşu olması şeklinde sıralandığını söyledi. Teknik Yapı markası ile güven ve kalitenin artık müşteriler tarafından sorgulanmamasının büyük memnuniyet verici olduğunu belirten Başkan Durbakayım "Bu gösteriyor ki, Teknik Yapı ismini gören müşterilerimiz artık sadece nasıl bir çevrede oturacağını düşünüyor. Bu da bize gurur ve gelecekteki projelerimiz için cesaret veriyor" dedi.

Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım açıklamasına ikinci etap satışları hakkında bilgi vererek devam etti;

Yüzde 20 peşinatla 180 aya kadar vade imkanı sağladığımız ikinci etaptaki dairelerin fiyatları 124 bin YTL ile 348 bin YTL arasında değişiyor. 12 aydan 180 aya kadar değişen vadelerde satışa sunulan dairelerde yüzde 0.69 ile yüzde 1.38 oranında faiz uygulanıyor. Satışa sunulan dairelerden yaklaşık 61 metrekare büyüklüğünde olan 1+1 tipi dairelerin fiyatı konumuna göre 124 bin YTL ile 146,3 bin YTL arasında farklılık gösteriyor. Yaklaşık 96 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tipi daire fiyatları 195 ile 226,5 bin YTL arasında bulunuyor. 122 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tipi daireler ise 233,9 bin YTL ile 348,8 bin YTL arasında satışa sunuldu.

Uplife Park'taki 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki dairelerin hepsi 19 katlı 5 blokta toplanacak. Projede biri sosyal tesis, diğeri ticari olacak şekilde iki blok daha yer alacak. Kartal'da 22 dönüm arsa üzerinde yükselecek olan Uplife Park, Dilman Towers ve Uphill Court'lardaki klasikleşmiş çizgi ve kaliteyi taşıyacak. Spor ve sağlık kompleksinin de bulunacağı projede konutların çoğunluğu deniz manzaralı olacak. Toplam 567 dairenin yer aldığı takriben 20 bin metrekarelik araziye sahip Uplife Park projesinin yüzde 75'lik bölümü yeşil alana ayrılacak.

Toplam yedi ayrı bloktan oluşacak olan Uplife Park'ta 5 blokta konutlar, iki blokta ticari amaçlı mağazalar, sosyal tesis bloğunda ise spor ve sağlık kompleksi yer alacak. Toplam 302 daireden oluşacak ilk iki bloktaki tüm daireler 1+1 tipinde olacak. Diğer iki blokta ise 76'şar adet 3+1 tipindeki daireler bulunacak. Son blokta ise 76 adet 2+1 ve 37 adet 1+1 daire tipleri yer alacak. Beş ayrı blokta toplam 567 daire yapılacak. Bunlara ek olarak üç katlı olarak düşünülen altıncı blokta 5 özel daire ve 4 mağaza yer alacak.

Projedeki 1+1 tipi daireler farklı ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak iki ayrı büyüklük ve tipte yapılacak. Buna göre 1+1 dairelerin büyüklüğü brüt 61.87 ve 57.45 m² olacak. 2+1 tipi dairelerin büyüklüğü brüt 96.75 m² olarak belirlenirken, 3+1 tipi daireler brüt 122,76 m² şeklinde inşa edilecek.

Toplam 1.080 metrekare sosyal donatı alanına sahip olan spor ve sağlık kompleksinin yer alacağı sosyal tesis bloğu iki ayrı kattan meydana gelecek. Spor ve sağlık kompleksinin bodrum katında fitness salonu ile her birinde buhar banyosu, duş, sauna olan iki ayrı ünite yer alacak. Zemin katta ise içinde snack barı olan cafe restoran hem site sakinlerine hem de dışarıdan gelecek müşterilerine hizmet verecek.

Ayrıca bu bölümde site idare birimleri ile içinde toplantı odası olan ‘business center' da olacak. En üst katında ise yine site sakinlerine ve site dışından gelen müşterilere hizmet veren ‘teras restoran' bulunacak. Uplife'ın açık alanında ise içinde çocuk havuzu da dahil toplam büyüklüğü 400 metrekare olan açık havuz olacak.

Kartal'daki Uplife Park projesindeki otoparklar, Teknik Yapı'nın çevreye verdiği değerin klasikleşen bir göstergesi olarak yeraltında olacak. Daha fazla yeşil alan için yeraltında iki katlı olarak planlanan 16.178 metrekarelik otoparkın 585 araçlık kapasitesi olacak. Misafirler için ise açık alanda 55 araçlık park alanı bulunacak.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: