Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Kiptaş'tan 337 YTL Taksitle Konut

Etiketler: |


2020 konutluk Silivri Konutları'nın ikinci etabındaki tüm daireler 75 metrekare büyüklüğünde ve 2+1 tipinde tasarlanmış. 60 bin YTL'ye satılan konutlar taksitle de alınabiliyor.

Kiptaş'ın İstanbul Silivri'de yaptığı Silivri Konutları ikinci etapta satışlar sürüyor. 1230 konutluk ilk etabın ardından satışa çıkarılan 2020 konutluk Silivri Konutları'nın ikinci etabındaki tüm daireler 75 metrekare büyüklüğünde ve 2+1 tipinde tasarlanmış. 60 bin YTL'ye satılan konutlar taksitle de alınabiliyor.

Kiptaş'ın hiç evi olmayanlara özel fırsatlarla sunduğu Silivri Konutları ikinci etapta, Vakıfbank ile yapılan işbirliği ile yüzde 0,95 faiz oranından 120 ay vadeye kadar konut kredisi kullanılabiliyor. Krediden faydalanabilmek için 12 bin ya da 18 bin YTL peşinat vermek gerekiyor. 337 YTL'den başlayan taksitler vadeye göre 846 YTL'ye kadar çıkarken, ilk 18 ay ödemesiz seçenekle tüketiciler taksitlerini erteleyebiliyor.

Çevre düzenlemesi, yeşil alanları, ilköğretim okulu ve çocuk oyun alanlarıyla teslim edilecek projede yer alan konutlarda standart tip dış kapılar, Amerikan panel iç kapılar, pencerelerde PVC doğrama ve ısı cam, laminant parke, seramik yer ve duvar kaplaması, banyo akrilik duş teknesi ve mutfak dolabı ve tezgahı standart olarak sunuluyor.

Konutlarda ayrıca, kombi, intercom sistemi ve TV uydu tesisatı ile Fransız balkon önlerine lamine camlı alüminyum korkuluk bulunurken, ortak alanlar için jeneratör, dış cephede mantolama ile ısı yalıtımı ve özel yalıtımlı teras bahçe çatı uygulaması mevcut.

Tel: (0212) 618 25 18

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: