Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

AlizePark Evleri'nde Tercih 4+1 Dairelere

Etiketler: |


Beşyıldız Yuvataş'ın, İstanbul'un en gözde konut bölgelerinden biri haline gelen ve hızla gelişen Kurtköy'de yapımına devam ettiği AlizePark Evleri'nden ev sahibi olmak isteyenler, tercihlerini 4+1 dairelerden yana kullanıyor.

Sabiha Gökçen Havaalanı ve Atlantis Alışveriş Merkezi'ne yakın olan AlizePark Evleri, her türlü donanıma sahip olması ve 195 m2'lik 4+1 daireleri ile dikkat çekiyor.

Her türlü konfora sahip, büyük ve geniş bir eve cazip fiyatlarla sahip olmak isteyenlerin tercihi AlizePark Evleri, 195 m2'lik daireleri ile tüketiciye ferah bir yaşam alanı sunuyor. AlizePark Evleri'nde 4+1 dairelerde net 35 m2'lik salon, herbiri ortalama 15 m2 olan 3 tane yatak odası, 25 m2'lik ebeveyn yatak odası, banyo, ebeveyn banyosu, mutfak ve balkonun yanı sıra giyinme odası da bulunuyor.


195 m2'lik dairelerinin yanı sıra 170 m2, 140 m2 ve 120 m2'lik daire seçenekleri de bulunan AlizePark Evleri, konfor, kalite, sağlamlık ve güvenliği birarada sunuyor. AlizePark Evleri, tüketiciye sunduğu daire seçenekleri ile geniş bir yaşam alanı imkanı verirken, Kurtköy'e de farklı bir konsept getiriyor.

ALİZEPARK EVLERİ HAKKINDA

11.000 m² alan üzerinde 9.400 m² yeşil alana sahip AlizePark Evleri, depreme dayanıklı olarak, birinci sınıf malzeme ve işgücü ile inşa edilmektedir.

AlizePark, kapalı otopark,jenaratör, yüzme havuzu, 24 saat güvenlik, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanı, tüm açık alanlarda wireless internet ile yemyeşil, sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir dünyanın kapısını aralıyor.

300 m²'lik kapalı alana sahip AlizePark Club'te ise fitness salonu, sauna, şok duşu, kafeterya, bilardo, masa tenisi, çeşitli masa oyunları, site toplantıları ve özel günler için kullanıma uygun toplantı salonu imkanı da bulunuyor. AlizePark Evleri'nde, tüketicilere sağlanan en büyük avantajlardan biri de evlerin iç dekorasyonu konusunda profesyonel iç mimar desteği.

İstanbul'un hızla gelişen yeni yerleşim birimi olan Kurtköy'e farklı bir hava getirmeye hazırlanan AlizePark Evleri Ağustos 2009'da teslim edilecek. Yapı Kredi Bankası ile anlaşması bulunan BeşyıldızYuvataş, Alize Park Evleri için tüketicilere, güvenilirliklerinin getirdiği avantaj ile kredi kullanma imkanı sağlarken, şirket bünyesinde de vadelendirmeler yapılabiliyor.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: