Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Kiralanan Daireye Sigorta

Etiketler: |


Ağaoğlu'nun 2000'li yılların başından itibaren hayata geçirdiği "My" konsepti altındaki markalı konut projelerindeki ikinci el satılık ve kiralık dairelerin satışını özel bir anlaşmayla üstlenen RE/MAX ABC, nitelikli konutta ikinci el pazarının büyümesinde önemli rol oynarken, bir yandan da farklılık yaratarak sadık müşteri kitlesi oluşturmaya çalışıyor.

RE/MAX ABC Brokeri Selami Arpacı, "Kurduğumuz bu model ile ABD'de ödül kazandık" dedi.

Emlakçılar da yaptıkları işlere yenilik katmaya başladı. Markalı konut projelerinde ikinci dönemini başlatan RE/MAX ABC'nin brokeri Selami Arpacı, "Ağaoğlu projeleri ile, birinci elde sağlanan o güveni biz de ikinci ele taşımak istedik. Zaman zaman tüketici güveni için farklı kampanyalara imza atıyoruz. Bir Ağaoğlu projesi olan Eltes Güneşi'nde daire kiralayan müşterilerimizin tuttuğu evin eşya sigortasını üstleniyoruz" diye konuştu.

MÜŞTERİLER BİZE EMANET

Selami Arpacı, RE/MAX ABC'den hizmet alan her müşteririr ömür boyu danışmanlık aldığını da vurgularken, "Gayrimenkulle ilgili çözümlenmesi istenilen her soru ücretsiz olarak danışmanlar tarafından araştırılıp çözümlendirilmeye çalışılıyor. Ekibimiz, hizmette sınır tanımıyor. Ağaoğlu İnşaat'ın 8 projesinde de ikinci elde tek yetkili olabilmenin sorumluluk isteyen bir seçim olduğunu ve Ağaoğlu'nun profesyonelliğinin firmamızı profesyonelliğe taşıdığının bilincindeyiz" dedi.

"Müşterilerimize Ağaoğlu emaneti olarak bakıyoruz" diyen Arpacı, Eltes Güneşi'ndeki kampanyayı şöyle açıkladı:

FARKLILIK YARATMAK ŞART

Eltes Güneşi'nden ev almış bir müşteri bizim için her zaman çok değerli. Birinci elde yaptıkları yatırımın değerinin uzantısını 2. elde de kazandığını görmek hem bizi hem Ağaoğlu'nu hem de müşteriyi memnun ediyor. Doğru bir yatırım nasıl olmalı'dan tutun da problemsiz kiracı ev sahibi ilişkisinin gerekliliğine kadar yatırımcılara yön gösteriyoruz.

Anadolu yakasında, proje ofisleriyle birlikte 11 ofise ulaştık. Bu başarıyı yakalamak kolay değil. Bunun için sürekli farklılık aratmanız, tüketicinin gözünde güven telkin etmeniz önemli. Aranan ve tercih edilen bir şirketin en önemli başarısı, müşterilere verdiği kaliteli hizmetin sürekliliğidir. Biz de yenilikler peşinde koşuyoruz. Hatta kendimizle yarışıyoruz.

Eltes Güneşi projesinden ev kiralayan veya satın alan müşterilere 1 yıl boyunca devam edecek eşya sigortası hediye ettiklerini, bunun yangın gibi riskleri de kapsadığını aktaran Selami Arpacı, "Üstelik bu kampanya, her türlü sosyal ve sportif olanaklarla yaşamın devam ettiği bir sitede gerçekleşiyor" dedi.

KURDUĞU SİSTEMLE ABD'DEN ÖDÜL ALDI

Selami Arpacı, RE/MAX zinciri içinde 7 yıldır yer alıyor. "My" konsepti altındaki markalı konut projelerinde ikinci el satılık ve kiralık dairelerin satışını özel bir anlaşmayla üstlenen RE/MAX ABC'nin brokeri Arpacı, henüz 18 yaşındayken Fenerbahçe'de açtığı ofisle başladığı emlakçılığı Bağdat Caddesi ve çevresinde sürdürmüş.

Arpacı, daha sonra RE/MAX ile anlaşarak ilk RE/MAX ABC ofisini açmış. RE/MAX ABC ile ilk olarak 2000 yılında Ağaoğlu'nun My City projesindeki ikinci el satılık ve kiralıklar için anlaşma yapan Arpacı, 2001 yılında yine Ağaoğlu'nun My Village projesinde satışların hızlı ilerlemesinden destek alarak Ümraniye, Dudullu, Reşadiye ve Batı Ataşhir'de franchise ofisler açtı.

ABD'de düzenlenen yarışmada RE/MAX'e bağlı 5 ABC ofisi ve 6 satış ofisiyle "Yılın Emlakçısı" ödülüne layık görülen Arpacı, Ağaoğlu ile birlikte geliştirdikleri ikinci el satış modelinin dünya çapında başarı getirmesinin gururunu yaşadığını ifade ediyor. Arpacı, "İçinde yer aldığımız Eltes Güneşi projesi de kısa sürede yüzde 70 değer kazandı" bilgisini veriyor.

HER TÜRLÜ BÜROKRATİK İŞLEMİ BİZ ÜSTLENİYORUZ

TAM müşteri memnuniyetini ilke edindiklerini söyleyen Selami Arpacı, hizmet kalitesini yükseltmek için sektördeki sınırları zorladığını belirtiyor.

RE/MAX ABC'den hizmet almış her müşteriye ömür boyu danışmalık hizmeti vermelerinin ötesinde, bürokratik tüm işlemleri takip ettiklerini, 1 yıllık eşya sigortası yaptıklarını aktaran Arpacı, şöyle devam ediyor: "Eltes Güneşi projesi son inşaat teknikleriyle donatılmış bir site. Daire sahipleri aynı zamanda sitenin açık-kapalı yüzme havuzundan, fitness centerdan, saunadan, buhar odasından, kuaförden ve terzi hizmetinden yararlanıyor.

24 saat güvenlikli sitede profesyonel site yönetimi var. Buz pisti, basketbol sahası, futbol ve tenis kortu bulunan sitede bu imkanları elde eden müşterilere biz de bir farklılık daha yaratmak istedik. Bu kadar eksiksiz donatılmış bir siteye, biz de ancak bu değeri katabileceğimizi düşündük."

TAPUCULAR İÇİN, BU TAHRİBAT KOLAY SİLİNMEZ

Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Yüksekokulu Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nde Gayrimenkul Değerleme Teknikleri, İmar ve Belediye Mevzuatı, Gayrimenkul Mevzuatı, Gayrimenkulde Temel Kavramlar dersleri veren Turgay Gültekin, 'tapu çetesi' tartışmaları ile ilgili olarak "Yüzlerce yıllık bir gelenek sonucu oluşan tapuya güven duygusu, böyle olaylarla elbette yok edilemez, ancak içinde cinayet olan bir olayın yarattığı tahribatta kolay kolay silinemez" ifadesini kullanıyor.

Gültekin, "Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, yaşanan bu olaylar karşısında aldığı önlemleri ve personelin durumuna ilişkin iyileştirmeleri acilen açıklamalı ve güven duygusunu tazelemeli.

Bunun için öncelikle bilgi ve deneyimi sayesinde, sahteciyi caydıran, işinin ehli elemanları bu zor görevin başında tutmanın yollarını aramak zorundadır" ifadelerini kullandı. Toplum vicdanında derin yaralar açan bu olaya iştirak eden kamu görevlilerinin hak ettikleri cezaya çarptırılmasının herkesin temennisi olduğunu aktaran Gültekin, "Bir günah keçisi yaratılarak toplumun infiali önlenebilir, ancak, Tapu-Kadastro yeniden yapılandırılmazsa, daha vahim olaylar yaşanır" dedi.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: