Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Ka Golf Belek'te ücretsiz golf pratiği

Etiketler: |

Farklı tip ve büyüklükte 122 apart daire ile 20 villadan oluşan Ka Golf Belek'te konut fiyatları 83 bin euro'dan başlıyor, 235 bin euro'ya kadar çıkıyor

Kayı Gayrimenkul tarafından Antalya Belek’te yapılan Ka Golf Belek projesinde 70 metrekare ile 143 metrekare arasında 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki apart konutlar 83 bin ile 168 bin euro arasında değişen fiyatlardan satılıyor. Projede yer alan 217 metrekarelik 4+1 tipindeki villalar ise 227 bin euro ile 235 bin euro arasında değişen fiyatlardan satılıyor. Şimdiden 24 adet apart dairenin yapımının tamamlandığı proje, farklı tip ve büyüklükteki 122 apart daire ile 20 villadan oluşuyor. Projede ilk faz teslimlerinin Aralık 2008’de yapılması planlanıyor.

Ka Golf Belek, özellikle golf turizmi ile gelişen Belek bölgesinde 16 golf sahasına yakın bir mesafede gerçekleştirilirken, Kayı Gayrımenkul golf tutkunları için yeni bir adım daha attı. Özellikle yabancı yatırımcıların dikkatini çeken Ka Golf Belek’te, site sakinlerinin faydalanabilmesi için 500’er metrekareden oluşan putting green ve chipping green golf pratik alanları yapımına başlandı. Böylelikle Ka Golf Belek’ten villa veya apart satın alanlar ücretsiz olarak 1000 metrekarelik golf sahasından faydalanıp pratik yapabilecek, golf tutkunları sporun tadını çıkaracak.

Ka Golf Belek, kullanım kolaylığı sağlayan mimari tasarımı ve konsepte uygun olarak tasarlanan peyzaj düzenlemesinden, teslim sonrası sunduğu kiralama hizmeti, bahçe bakımı, özel güvenlik ve özel peyzaj düzenlemesi gibi hizmetlere kadar farklı bir alternatif sunuyor.

Tel: (0242) 725 40 47

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: