Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

TEB-TURYAP İşbirliği Ev Almayı Kolaylaştıracak

Etiketler: |


ürk Ekonomi Bankası (TEB), Türkiye'nin lider emlak şirketlerinden TURYAP ile gerçekleştirdiği anlaşma çerçevesinde, TURYAP müşterilerine cazip faizli konut kredisi sunuyor. Sadece bireysel müşterilerle sınırlı olmayan anlaşma TURYAP'a üye olmak isteyen emlak ofislerine de uygun koşullarla kredi seçeneklerini kapsıyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), bireysel bankacılık alanında geliştirdiği yenilikçi ürün ve hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek emlak sektörünün öncü kuruluşlarından TURYAP'la önemli bir işbirliğine imza attı. Gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde TURYAP'tan ev sahibi olmak isteyenler, TEB'den uygun faiz ve koşullarla konut kredisi kullanabilecek. Konut kredisi 120 aya kadar vadelerde yüzde 1,5 faiz oranıyla kullandırılacak.

TURYAP müşterilerine, cazip faiz oranlarının yanı sıra kredilerin ilk üç ayı için ödemesiz dönem fırsatı da sunulacak. Bunun yanı sıra TURYAP'tan konut almak isteyenler, “Molalı Kredi” gibi TEB'in 2008 yılına damgasını vuran yenilikçi bireysel ürünlerinden de faydalanabilecek. İşbirliği kapsamında kredi kullananlar konutlarını yine özel koşullarla TEB Sigorta'ya sigortalatabilecek.

TEB ile TURYAP arasındaki işbirliği yalnızca bireysel müşterileri değil, TURYAP'a üye olmak isteyen emlak ofislerini de kapsayacak. Bu çerçevede emlak ofisleri süreçlerde ihtiyaç duyacakları finansal desteği TEB'den sağlayabilecek.

HEDEFİMİZ PAZARDA İLK BEŞTE YER ALMAK

TEB'in özellikle bireysel bankacılık alanında son 1,5 yıldır büyük bir ivmeyle atağa kalktığını belirten TEB Bireysel ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Cemal Kişmir, “Şubeleşme hızımız ve pazara sunduğumuz yeni ürünlerle büyümemizi sürdürürken öte yandan işbirliklerinin de bu büyüme içindeki yeri büyük. TURYAP'la gerçekleştirdiğimiz bu özel işbirliğinin bize konut kredisi pazarında önemli katma değerler getireceği inancındayız; bu noktada hedefimiz sektörümüzde ilk beşin içinde yer almak” dedi.

Toplantıya katılan TURYAP Yönetim Kurulu Üyesi Başak Soner de TEB'le gerçekleştirdikleri işbirliğinin hem TURYAP müşterilerine hem de potansiyel emlak ofisi üyelerine önemli getirilileri olacağına inandıklarını belirtti. Soner şunları söyledi, “Bugüne dek yüz binlerce emlakın el değiştirmesine aracılık ettik. Sitemizde, 25 binin üzerinde satılık ve kiralık ilanını içeren güncel bir portföyümüz var. Bunun 17 binini konutlar oluşturuyor. Bizler de tüm bu konutların alıcıyla buluşmasını kolaylaştırmanın ve çabuklaştırmanın formüllerini üretiyoruz. Az sonra TEB'le imzalayacağımız protokol bankacılığın, gayrimenkul sektörünün ayrılmaz bir parçası olduğu gerçeğini bir kere daha ispatlıyor.

TEB'in müşterilerimize sunduğu özel koşulların, konut satın alırken TURYAP'ı tercih edenler tarafından ilgi göreceğini umuyoruz. Bu kredilerin kullanıcı nezdinde 3 önemli avantajı var: Başvurular hızla sonuçlanıyor, faiz oranı düşük ve geri ödemeler 3 ay sonra başlıyor.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: