Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

"7800 Çeşme Residences & Hotel " Açılıyor

Etiketler: |



Çarmıklı, Kalyoncu ve Tamteks Gayri Menkul Ortaklığı'nın "7800 Çeşme Residences & Hotel" 2008 yaz sezonunda açılmaya hazırlanıyor. Düşlerinizdeki tatil için çok az kaldı!

Çeşme'nin en güzel koylarından biri olan Boyalık Koyu'nda, Şubat 2007'de inşasına başlanan "7800 Çeşme Residences & Hotel" açılmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin en özel projelerinden biri olan, sadeliği lüks ile birleştiren, misafirlerine çok özel hizmetler sunacak olan, "7800 Çeşme Residences & Hotel" de düşlerinizdeki tatili geçirmeye hazırlanın!

Denize sıfır konumda bulunan ve yaz sezonunda açılmaya hazırlanan 7800 Çeşme Residences & Hotel‘de, iç özellikleri birbirinden farklı 10 ayrı tip ünite seçeneği ile 42 adet rezidans bulunuyor. Örnek daire çalışmalarının Nisan 2008 sonunda tamamlandığı projenin, rezidans bölümünün yanı sıra butik otel, SPA , restaurant ve beach bölümü de açılmaya hazırlanıyor. Projenin genel mimarisine uygun olarak hazırlanmış olan 12 odalı butik otel, verilen hizmet ve sağlanan konfor ile muhteşem bir tatil için misafirlerini bekliyor.

ÇEŞME'NİN BİTKİ ÖRTÜSÜ ÖZEL OLARAK YETİŞTİRİLDİ...

"7800 Çeşme Residences & Hotel " projesinin binalarının dış cephesinde, Türkiye'de ilk kez uygulanan, İskandinavların özel olarak geliştirdiği, yazın sıcaktan ve nemden, kışınsa soğuktan ve yağmurdan etkilenmeyen, çürümeyi önleyen "thermowood" malzeme kullanılırken, projenin çevre peyzajı için çok özel bir çalışma gerçekleştirildi. Çeşme'nin bitki örtüsüne uygun olarak, uzun araştırmalar sonucunda belirlenen bitkilerin peyzajını Trafo Mimarlık uyguladı.

ÜNLÜ TASARIMCILAR VE MARKALAR 7800 ÇEŞME RESIDENCE & HOTEL' DE BULUŞTU...

Sadeliğin şık bir lükse dönüştüğü, ev sıcaklığının dünyaca ünlü tasarımcılar ve markalarla buluştuğu "7800 Çeşme Residences & Hotel'in farklı bölümlerindeki ince detaylar dikkat çekiyor. Residence bölümündeki mutfak dolapları için Aritel, büfeler için Acerbis, lambalar için Artemide, banyo dolaplarında Bimex ve yataklar için Readelli seçilirken, ankastre ürünlerde ise Gaggenau tercih edildi.

Projenin otel bölümünde ve otel odalarında da yine ünlü İtalyan markalar ön plana çıkıyor. Odaların tamamen ham ahşaptan oluşan mutfak dolaplarında Riva 1920, koltuklarda Living Divani, odalarda TV - kapalıyken deri çerçeveli ayna gibi görünen açılınca TV olan - High – Line markaları kullanıldı. Ortak alanlarda kullanılan deri koltuklar için Baxter markası seçilirken, ünlü tasarımcı Kerim Rashid'in Bonaldo için tasarladığı bar tabuleri sade şıklığın bir göstergesi... Otelin lobby bölümü de bir Pierro Lissoni özel dizaynı... Armatürlerde ise dünyaca ünlü Türk markası Vitra'nın, ödüllü İstanbul serisi kullanıldı.

DİNGİNLİĞİN VE HUZURUN YENİ BULUŞMA NOKTASI; 7800 ÇEŞME SPA...

7800 Çeşme Residences & Hotel içinde yer alan SPA farklı mimarisi ve çok özel hizmetleri ile misafirlerine dinginliği ve huzuru vaad ediyor. Sarı ve turkuaz tonlarındaki Bizassa cam mozaiklerinin kullanıldığı, özel eğitimli uzmanlar tarafından uygulanan özel masaj ve bakımların sunulduğu SPA, 12 ay boyunca hizmet verecek. Rahatlatıcı masajların yanı sıra anti aging paketleri, özel detoks programları ve Türkiye'de yeni uygulanacak olan lokal inceltici bakımların içinde bulunduğu merkez ile 7800 Çeşme Residences & Hotel misafirleri isterlerse SPA keyfini beach bölümünde de yaşayabilecekler.

7800 Çeşme Residences & Hotel projesinde açık-kapalı havuz, Thermal havuz, tatlı ve tuzlu su havuzları ile bar, restaurant ve fitness gibi sosyal aktiviteler için de birçok bölüm bulunuyor. Otel içerisinde yer alan, New York'da yaşayan ünlü İtalyan Şef Franco Paolo Lattanzi danışmanlığında, Akdeniz mutfağının lezzetli menüsüyle hizmet verecek olan 140 kişi kapasiteli restaurant özel locaları ile farklılık yaratmaya devam ediyor. Misafirler yemeklerini isterlerse odalarının denize sıfır konumundaki özel bahçelerinde yiyebilecekler.

KİŞİYE ÖZEL HİZMET...

7800 Çeşme Residences & Hotel'in Beach Club'ı, Boyalık Koyu'nun muhteşem denizinin ve güneşin keyfini çıkarabileceğiniz bir dinlenme alanı sunarken, profesyonel bir ekip tarafından günün her saati mükemmel hizmet anlayışı ile misafirler ağırlanacak. İsteğe bağlı olarak yiyecek ve içecek hizmetini şezlongunuzda dinlenirken ya da odalarda alabilirken, günün belirli saatlerinde yapılacak olan minik ve sürpriz ikramlar ile de ayrıcalıklı hizmet devam edecek.

7800 Çeşme Residences & Hotel'de, kusursuz servis, havaalanından - tercih edilen araç ile- alınarak VIP ulaşım ile başlıyor. Otelde her müşteriye ayrı hizmet sunacak, konaklama süresince tüm istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak, kişiye özel bir müşteri ilişkileri personeli bulunuyor. Daha önce hiçbir yerde olmayan bir konforu misafirlerine sunan 7800 Çeşme Residences ve Hotel'de konaklamanın ayrıcalığını sizde yaşayacaksınız. Düşlerinizdeki tatile az kaldı!

Satış Ofisi: 0212 317 60 16-17

www.7800cesme.com / www.carmikliyapi.com

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: