Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

99 bin YTL'yi duyan alıyor

Etiketler: |


99 bin YTL'yi duyan alıyor
İstanbul Halkalı’da yapılan Divan Residence’de satışa çıkarılan 1+1 dairelerin 100’ü ilk gün satıldı
Kuzu Toplu Konut İnşaat tarafından İstanbul Halkalı'da yapılmaya başlanan Divan Residence isimli projede, yatırımcı ve tekstilciler toptan alım için sıraya girdi. Konut satışlarının durduğu bir döneme denk gelmesine rağmen, kampanyanın ilk gününde (11 Nisan'da) 100 konut satıldı. Gelen ilgiden memnun olan Kuzu Grup yöneticileri, 99 bin-148 bin YTL'lik fiyatları mayıs başında yükseltmeye hazırlanıyor.

Tamamı 1+1 ve 2+1 tipinde deniz ve göl manzaralı 747 dairenin ilk etapta yarısı satışa sunuldu. 22 İşyerine de yer verecek olan proje 34 bin metrekare alan üzerine kurulacak ve 29 bin metrekaresi yeşil alandan oluşacak. 2009 yılı Aralık ayında teslim edilecek olan dairelerin büyüklükleri 57 metrekareyle 78 metrekare arasında değişiyor. Ortalama metrekare fiyatının bin 850 YTL olduğu projede vadeli almak isteyenler için, Vakıfbank aracılığıyla kredi de kullandırılıyor. Dairenin minimum yüzde 20'sini peşinat olarak veren tüketici 20 yıl vadeli olarak kredi kullanmak isterse 99 bin YTL'lik dairenin toplam maliyeti 296 bin 868 YTL'ye çıkıyor.

Divan Residence'de her konuta bir araçlık otopark imkanı tanınacak ve otopark konut erişimli olacak, yüzeyde araç geçişi olmayacak.

Kuzu Grup yöneticisi Güner Kuzu, projeyi fiyat ve kalitesinin yanında cazip kılan nedenin bulunduğu bölge olduğunu da söyledi. Güner Kuzu, kısa zamanda projenin en çok kazandıran proje olacağını öne sürdü.

Divan Residence Halkalı projesinin yanı başında Marmara Üniversitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ile birlikte bir Teknokent kuracak. Projenin diğer tarafında ise TİM'in Avrupa Birliği kaynaklarıyla gerçekleştireceği Tekstil Ar-Ge merkezi de bulunacak. 7 dönüm alana yayılan Tekstil Ar-Ge merkezi 3 ay içinde gerçekleştirilecek.

Tekstilciler birliğinin projedeki bir bloğu tamamıyla almak istediğini de anlatan Kuzu "Ancak bu tür istekleri karşılayamıyoruz" dedi. Dairelere en fazla ilgi, kısa zamanda yüksek getiri sağlamayı bekleyen ve ellerinde nakti olan müşteri grubundan geliyor.
İstanbul ve Ankara'da 8 projede 6 bin 500 konut ve yaklaşık 2 milyar dolarlık satılık konut portföyü bulunan Kuzu Toplu Konut İnşaat projeyi TOKİ'nin Kaynak geliştirme uygulamaları çerçevesinde gerçekleştiriyor.


Peşin fiyatı: 99 bin YTL
Minimum peşinat: 19 bin 800 YTL
Kalan: 79 bin 200 YTL
Tel: 0212 444 98 00
Web: http://www.divanresidence.com/

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: