Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Emlak Müşavirleri Mutlaka Okumalı

Etiketler: |




İdealleri olan güzel bir kuruluş içinde yer aldık. Doğal olarak; bu kutsal ve idealist çatı altında buluşmamızın önemli sebepleri bulunmaktadır. Bir ordu, ülkeyi korumak, bir şirket kazanmak; bir aile, sağlıklı bir nesil yetiştirmek ve kendi soyunun bekasını sağlamak amacıyla kurulduğu gibi, MAREMDER'in de amaç ve hedefleri bulunmaktadır. “Birlikten kuvvet doğar” gerçeğinden yola çıkarak, emlakçı esnafı olarak en büyük sorunlarımızdan biri olan “kendimizi duyurabilme” konusuna değinmek ve enine boyuna tartışmak, bir asgari, müşterekte birleşmenin yollarını araştırmak istiyorum.


Bir emlakçının bugünkü en önemli sıkıntılarından biri, portföyüne katılan bir gayrimenkulün, alıcısına gereğince etkili ve sansasyonel bir şekilde iletilebilmesi konusudur.
Bilgisayar teknolojisinin kaydettiği çok önemli gelişmeler, bugün bizlere büyük kolaylıklar sağlamış olmakla beraber, günlük gazetelerin bu konuya verdikleri önem ve güncellik kolaylığı bakımından tercih edildiği gerçeği her an göz önünde tutulmalıdır. Her talep sahibinin internet kanalıyla değil de çoğunlukla gazete ilanları vasıtasiyle bizlere ulaştığı gerçeğinden yola çıkacak olursak; artık adeta bir sanayi hüviyeti kazanmış olan gazete ilan sektörünün iş kolumuzla nasıl içiçe olduğunu görmek, gerçeğin kendisini görmek demektir.


İşte konunun bu yere geldiği noktada, bütün üyelerimizin ve üye olmalarını ısrarla tavsiye ettiğimiz emlakçı esnafı arkadaşlarımızın bu konu üzerinde ciddiyetle düşünmelerini istiyorum: Acaba, gazete ilanları bize ne veriyor ve emlakçı esnafı gazetelere ne veriyor?


Bu, “yumurta-tavuk” denklemiyle aynı sonucu veren bir konuma ulaştırır bizi ve bu defa gazetelere verdiğimiz ilanlardan aldığımız karşılıkların yeterli olup olmadığı konusunda menfaatlerimizin devamlı olarak zedelendiği noktasında buluşturur.


Tüm arkadaşlarımızı; gazetelere yıllık olarak ne kadar ilan parası verdiklerini ve emlakçılık açısından çok kısır geçen son iki yılda ne kazandıklarını hesaplamaya ve ne büyük zorluklarla karşılaştıklarını bir değerlendirmeye alarak orantıya vurmaları konusunda düşünmeye ve harekete geçmeleri bağlamında birlik ve beraberliğe çağırıyorum. Bu birlik hareketi, Maremder üyesi tüm firmaların, ilan verdikleri gazetelerle karşılıklı olarak tek ağızdan müzakereye oturmak üzere internet sitemizdeki köşemizde; fikir ve düşüncelerini önümüzdeki on beş gün içinde beyan etmelerini önemle rica ediyorum.


Marmara Emlak Müşavirleri Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yeşiltaş

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: