Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Bitmemiş Projelerden Nasıl Ev Alınır?

Etiketler: |


Bazı inşaat şirketlerinin projelerini tamamlayamaması riskiyle karşı karşıya kaldığını belirten uzmanlar, "Finansal gücü yetersiz inşaatçılardan bitmemiş ev almayın" diyor.



İnşaat sektöründe işler daha da kötüleşiyor. Birçok inşaat şirketi elindeki projeleri tamamlamayıp yarım bırakabilir... Sektör temsilcileri tarafından çeşitli defalar söyleyen bu cümleler bugünlerde yüksek sesle dile getiriliyor.



Geçen yıl oldukça sönük bir dönem geçiren sektörde, ABD'de patlak verip global hale gelen krizin üstüne gelen iç siyasette yaşanan siyasi gerilim deyim yerindeyse tuz biber ekmiş durumda. İnşaat sektörü ciddi bir talep daralmasıyla karşı karşıya. Sektörde büyüme de ciddi bir şekilde hız kesmiş durumda. İnşaatçılar yaşanan durgunluğun daha da artması ve sektörde işlerin kötüye gitmesinden endişe ediyorlar. İşte bu nedenle bazı inşaat projelerinin tamamlanamayacağı endişesi sıkça dile getiriyor.



Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı(TMB) Erdal Eren, "Şu an satılamayan konut sorunu var. Bu konutlann satılamamasından dolayı nakit akışlarında problem olan müteahhitler ellerindeki projelerini tamamlamamak gibi sorunlar yaşayacak" şeklinde konuşuyor.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: