Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Yüzde 1 peşinle ev sahibi olun

Etiketler: |


Ekinoks Beylikdüzü Rezidans'da ‘Yüzde 1 peşin, kalanı daire tesliminde’ kampanyası düzenliyor
Ekinciler İnşaat İstanbul Beylikdüzü’nde yaptığı Ekinoks Beylikdüzü Rezidans'da Denizbank ile birlikte ‘Yüzde 1 peşin, kalanı daire tesliminde’ kampanyası düzenliyor. Nisan 2008’in sonuna kadar sürecek kampanyada kredinin taksit ödemeleri ise Eylül 2008’de ev teslimatı sırasında ödenmeye başlanacak. Daire bedelinin yüzde 75’i için Denizbank’tan yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. Üstelik alınacak kredi için hiçbir dosya masrafı da ödenmiyor.
Yüzde 70’inin satıldığı rezidansın girişinde güvenlik, terasında havuz, zemin katlarında alışveriş merkezi ve 2 bin 100 metrekarelik Tansaş bulunuyor. Bugün mevcut toplu taşıma araçlarına birkaç adım uzaklıkta inşa edilen Ekinoks Beylikdüzü Rezidans, metro inşaatının bitmesiyle ulaşım bakımından çok iyi bir konumda bulunacak.

Her daireye özel kapalı otoparktan, fitness salonuna, cafe ve restoranlardan, kuaför ve güzellik salonlarına, evlerde çift banyo ve yere kadar açılan salon camlarına kadar birçok ihtiyaç, Ekinoks Beylikdüzü Rezidans'ta standart olarak sunuluyor.
Tel: (0212) 872 29 00
Web: http://www.beylikduzurezidans.com/

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: