Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Bu proje faizleri ‘takmıyor’ Dikkat

Etiketler: |


Yüzde 1 faizle 10 yıl vadeyle konut kredisi kullanılabilen Bilgetürk Manzara Evleri’nde daireler 119 bin YTL ile 160 bin YTL arasındaki fiyatlardan satılıyor. Peşin alımda yüzde 10 indirim yapılan proje 30 Ağustos 2008’de teslim edilecek


Laçin Turizm İnşaat tarafından Ankara Eryaman’da 20 bin metrekare alan üzerinde yapılan Bilgetürk Manzara Evleri, 5 blokta toplam 224 konuttan oluşuyor. Projede 3+1 tipinde ve 129 metrekare büyüklüğündeki daireler 119 bin YTL ile 140 bin YTL, 4+1 tipinde ve 151 metrekare büyüklüğündeki daireler de 139 bin YTL ile 160 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor. Bilgetürk Manzara Evleri’nde Şekerbank ile yapılan anlaşma ile yüzde 1 faiz oranından 10 yıl vadeyle konut kredisi kullanılabilirken, krediyle alımlarda dosya ve tapu masrafları da firma tarafından karşılanıyor. Projede ayrıca peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanırken, firma bünyesinde kişiye özgü ödeme seçenekleri de sunuluyor.


İnşaata 2007 yılının nisan ayında başlanan Bilgetürk Manzara Evleri, 30 Ağustos 2008 tarihinde sahiplerine teslim edilecek. Eryaman’ın kentsel dokusu içinde güvenli bir yaşam vaat eden Bilgetürk Manzara Evleri’nde engelliler de düşünülürken, asansörler ve tüm blok girişleri engellilerin rahatça kullanabileceği şekilde tasarlanıyor. Projede engellilerin talepleri doğrultusunda dairelerde değişiklikler de yapılabiliyor. Depreme dayanıklı radye temel üzerine inşa edilen site, toplu taşıma araçlarının güzergahında, metroya 700 metre mesafede ve alışveriş merkezlerinin hemen yakınında yer alıyor.


Müşterilerine piyasanın altındaki faiz oranından konut kredisi kullanma fırsatı sunduklarını ifade eden Bilgetürk Manzara Evleri Satış Koordinatörü Mehmet Kahya, “Hem Şekerbank hem de kendi bünyemizde müşterilerimize özel çok uygun ödeme seçenekleri sunuyoruz. Engelli vatandaşların da düşünüldüğü Bilgetürk Manzara Evleri’nde hayat başladığı zaman tüm ortak alanlar için ayda sadece 50 YTL aidat toplamayı planlıyoruz” dedi.


Site özellikleri- 24 saat güvenlik. - Teknik servis desteği.- Profesyonel işletme.- Basketbol ve voleybol sahaları. - Kapalı devre kamera. - Renkli intercom sistemi. - Site giriş uzaktan kumandalı otomatik bariyer.- Açık otopark.- Yeşil alanlar. - Çocuk oyun alanları, süs havuzları.- Yüzme havuzu.- Şelaleler.


Bina özellikleri- İki adet 8 kişilik hızlı asansör.- Bloklarda ekstrüde malzeme ile ısı ses ve neme karşı yalıtım.- Katlar arasında döşeme üzerine ses yalıtımı.- Her blokta 30 tonluk su deposu.- Hidrofor.- Her blok altında sığınak.- Yangın merdiveni. - Engelliler için blok girişlerinde ve blok arasında rampa


Konut özellikleri- Kombi ısıtma sistemi.- Panel radyatörler.- Davlumbaz gaz ve yangın detektörü. - Ortak banyoda jakuzi. - Mutfak balkonunda çelik barbekü.- Ahşap kaplama mutfak dolapları. - Çelik dış kapı.- Isı ve ses yalıtımı PVC doğrama. - Islak zeminler 1. sınıf seramik.- Dekoratif amerikan panel iç kapılar.- Mutfak kapıları çift yönlü açılır kanat. - Duvarlarda saten alçı yağlı boya.- Kartonpiyer ve spot aydınlatma.- Yerler ithal laminant parke. - Salonda split klima tesisatı.- Gardrop, vestiyer, yüklük, banyo dolapları, ve gömme dolap.- Tüm odalarda uydu sistemi kablolu yayın ve internet bağlantısı.


İnşaat teknikleri- Deprem yönetmeliğine uygun.- Zemin etütleri yapılmış.- Radye temel. - Yapı denetimli.- C20 beton.- Nervürlü demir.


Yapımcının künyesiYapımcı firma: Laçin Turizm İnşaat A.Ş. Kuruluş yılı: 1985Yön. Krl. Bşk.: Yücel LaçinTel: (0312) 272 74 06 - 07Web: http://www.lacin.com.tr/

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: