Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

EmPro Profesyonel Emlak Programi Ücretsiz

Etiketler: |

Tanitim :EmPro Profesyonel Emlak yazılımı, Türkiyedeki en iyi Emlak Sisteminin bir parçasıdır. Emlak Ofisinizin Tüm işlerini EmPro ile kolaylıkla yönetebilirsiniz.

Yazılım ile arazi, konut, işyeri portföylerinizin 56 adet özelliği ile beraber 20 adet resim ve video görüntüsünüde kayıt edebilir, müşterilerinize yazılım ile portföylerinizin tanıtımını yapabilirsiniz.Empro ile siparişlerinizi kayıt edebilir, sipariş takibi yapabilir, muhasebe bilgilerinizi takip edebilirsiniz.

INDIRMEK ICIN TIKLAYIN

Ayrıca EmPro ile Takvim ve randevu takibini de yapabilirsiniz. Messenger bölümü ile yazılımı kullanan diğer emlakçılarla sohbet edebilirsiniz. Müşterilerinize sözleşmelerinizi hazırlayabilirsiniz. TC Kimlik no, Vergi no, Bağkur vb. bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.EmPro ile yazılımdan tek tıklama ile portföylerinizin www.emlakdanismanlik.com da yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik bu hizmet de ücretsiz. En önemlisi, Emühendislikten temin edebileceğiniz Web Sitenizin içeriğini, sayfalarını ve raporlamaları EmPro ile kolaylıkla yönetebilirsiniz. Gayrimenkullerinizi, resimleri hatta video görüntüsünü web sitenize tek tıklama ile gönderebilirsiniz. Web sitenizin tüm bölümlerini EmPro ile yönetebilirsiniz.Büronuzda EmPro varsa başka yazılıma ihtiyacınız kalmaz.


Boyut:32.4 Mb

Dili:Türkçe

Versiyon:4.0.5

Platform:Windows (Tümü)

Lisans:Ücretsiz (Freeware)

Üretici:Emühendislik

Ekleme:9/21/2007 4:58:44 PM(admin)

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: