Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Validesuyu Konutları'nda Mutlu Son

Etiketler: |


Validesuyu Konutları'nın ilk etabındaki konutlar 180 bin YTL ile 299 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

Küçükköy'deki Validesuyu Konutları'nın birinci etabında yer alan 410 dairenin teslimi Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı'nın katılımıyla gerçekleşti. Uğurgül İnşaat ve Ark Yapı işbirliğiyle Aralık 2006'da 23 bin metrekare arsa üzerinde yapımına başlanan Validesuyu Konutları, TEM Alibeyköy, Küçükköy çıkışından 2 kilometre mesafede yeralıyor.

Validesuyu Konutları'nda 103 metrekarelik 2+1 dairelerin fiyatları 180 bin ile 199 bin YTL arasında, 136 metrekarelik 3+1 dairelerin fiyatlarıysa 220 bin ile 276 bin YTL arasında değişiyor. 160 metrekarelik 3+1 dairelerin fiyatlarıysa 275 bin ile 299 bin YTL arasında belirlendi.

Toplam 9 blokta 420 daireden oluşan Validesuyu Konutları'nda binalar zemin üzerine 10 ve 11 kat olarak inşa ediliyor. Her katta 4 daire bulunuyor. Her daire için kapalı otopark yerinin yanı sıra sitede yüzme havuzu, sauna, fitness center, basketbol, voleybol, mini futbol sahası, tenis kortu, site içi kreş, ilköğretim öğrencilerine etüt merkezi de yer alıyor.

24 saat kapalı devre güvenlik şemsiyesiyle korunacak projede tüm giriş ve çıkışlar gözetim altında tutuluyor. Çelik kapı, Amerikan iç kapılar, özel tasarımlı banyo ve mutfak dolapları, mutfakta Bosch marka üçlü ankastre, laminat parke, Bosch marka kat kombisi, intercom sistemi, iki telefon hattı, uydu hattı, Dijitürk ve Kablolu TV altyapısı yeralıyor. Jeneratörü de olan sitede daireler, kat irtifaklı tapularıyla teslim edilecek.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: