Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

20 Yılda Bitti, Yalı Fiyatını Geride Bıraktı

Etiketler: |


Tatlıcı Kuleleri'nin 1988 yılında temeli atıldığında İstanbul'un en yüksek binası olması hedefiyle yola çıkıldı. Ancak geçen 20 yılda kule en yüksek olma hedefini İş Kuleleri'ne kaptırdı. Tatlıcı Kuleleri sonunda Ağustos ayında kapılarını halka açacak. Alman Bilfinger Berger Holding, Salih Tatlıcı ile anlaşarak Ağustos'ta Tat Towers'ı açma kararı aldı.

İki bölümden oluşacak Tat Towers'ta, ofislerden oluşan bölüme Tat Business, alışveriş merkezine ise Tat Business Mall adı verildi. Ofisler Ağustos ayında açılırken alışveriş merkezi ise Eylül'de İstanbullulara ‘merhaba' diyecek. 31 kattan oluşan Tat Towers'ta, kira fiyatları yükseklik arttıkça artıyor.

En alt katlar metrekaresi 23 dolardan kiralanırken, en üst katlara doğru fiyat 35 dolara çıkıyor. 723 metrekarelik en üst kata ise özel fiyat uygulanıyor. Tat Towers'ı işletecek olan HSG Şirketi Genel Müdürü Leyla Özulucak, bu katın fiyatını projelerin belirleyeceğini söyledi:

"Son 3 katı birlikte kiraya verebiliriz. Her biri 723 metrekare ve metrekaresi en az 50 dolar olduğunu düşünürsek en az 150 bin dolar aylık kira geliri olur. Penthouse dediğimiz bu bölümden herkesin faydalanmasını istiyoruz. Bu yüzden restoran tarzı projelere sıcak bakıyoruz. Alt limiti metrekare başına 50 dolar belirledik ama bu fiyat gelen tekliflerle yükselecektir. Hatta penthouse'a ikamet için isteyen oldu ama vermedik."

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: