Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

187 Bin YTL Daire, 162 Bin YTL'ye...

Etiketler: |

Yeşilkoru Evleri'nde 187 bin YTL'den satılan 141 metrekarelik 3+1 daireler, Franke beyaz eşyalarıyla birlikte 162 bin YTL'den satılıyor.

Yenidoğan’daki Yeşilkoru Evleri sitesinin ilk etabını 4 ay erken bitirerek nisan ayında sahiplerine teslim etmeye başlayan Aydın Yapı, yeni bir satış kampanyasına başladı.

"Dayalı döşeli, depreme dayanıklı, mükemmel fiyatla, süper lüx bir siteye taşınmaya hazır mısınız?" sloganıyla tanıtılan kampanyaya göre daha önce 187 bin YTL'den satılan 141 metrekarelik 3+1 daireler, Franke beyaz eşyalarıyla birlikte 162 bin YTL'den satışa sunuluyor.

5 bin metrekare arsa üzerinde, 3 blokta toplam 96 daireden oluşan Yaşilkoru Evleri'nde site alanının yüzde 65'i yeşil alanlara ayrılıyor. Sitede özellikle çocuklara yönelik sosyal ve sportif imkanlar yaratmak amacıyla çocuk oyun alanları, çocuk havuzu, kreş, basketbol ve voleybol sahaları, gibi donatılara geniş yer veriliyor. Sitede bir de fitness salonu ile yürüyüş ve koşu parkuru bulunuyor.


Şile otobanı ile İstanbul'un merkezi noktalarına kolay ulaşım imkanına sahip olan Yenidoğan bölgesinde inşa edilen Yeşilkoru Evleri, Şile otobanının Yenidoğan kavşağına sadece 1 kilometre Çekmeköy merkeze 7 kilometre, İkea ve Carrafour alışveriş merkezlerine ise 10 kilometre mesafede yer alıyor.

Yeşilkoru Evleri konseptini İstanbul'un değişik noktalarına taşıma kararı alan Aydın Yapı, sitenin ikinci etabını Taşdelen'de gerçekleştirecek. Yeni proje toplam 130 daireden oluşacak.

Tel: (0216) 430 85 85

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: