Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Oturmadığınız zaman kiralayabilirsiniz!

Etiketler: |

Antalya’da yapılan Ak Club Residence’da, 48 ile 105 metrekare arasındaki dairelerin fiyatları 67 bin 665 euro’dan başlıyor, 126 bin 492 euro’ya kadar. Ev-otel konseptinde yapılan projede satın alınan daireler kiralanabiliyor

FDB Yapı tarafından Antalya’da inşa edilen Ak Club Residence projesi 4 etapta toplam 1200 konuttan oluşacak. Ev-otel konseptinde yapılan projede 3 blokta 274 dairelik ilk etabın 2009’un sonunda bitirilmesi hedefleniyor. Toplam 11 milyon euro’ya mal olacak projenin ilk etabında 48 metrekareden 105 metrekareye kadar değişik büyüklüklerde stüdyo, 1+1 ve 2+1 tipinde daireler satışa sunulacak. Metrekaresi 1200 euro’dan satılacak konutların fiyatları 67 bin 665 euro’dan başlıyor, 126 bin 492 euro’ya kadar çıkıyor. Fiyatlara ayrıca möble farkı ekleniyor. Satışlarına 2008 Haziran ayında başlanacak proje Japonya, Çin, Almanya, Hollanda, Belçika, İngiltere ve Rusya’da da tanıtılacak.

Antalya havaalanına yakın bir mesafede yer alan AK Club Residence yeni deprem yönetmeliğine göre inşa ediliyor. Projede kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, güzellik salonu, kuaför, sauna, masaj odaları, masa tenisi ve tenis kortlarının yanı sıra; cafe-bar restoran, toplantı odaları, snack bar, resepsiyon, ofis hizmetleri gibi beş yıldızlı otelde bulunan hizmet ve aktiviteleri alanları yer alıyor.

Ev-otel konseptinde yapılan AK Clup Residence’dan satın alınan daireler kiralanabiliyor. Daire sahipleri tüm hukuksal şartları düzenlenmiş yönetim sistemi sayesinde, satın aldıkları konutun lüks otel standartlarında günlük olarak kiraya verilmesiyle aktif bir kazanç elde edebiliyor. Buradan konut alanlar hem kendi dairelerinde tatil yapabiliyor hem de dairelerini otelin işletmecileri aracılığıyla kiraya verip gelir elde edebiliyor. Dünyada “overseas property” adıyla anılan bu sektör, denizaşırı ülkelerden ikinci konut alma trendi olarak tanımlanıyor. Sistem, hem yapılacak kısa süreli konaklamalarda konutu kullanma hem de bu mekanı kiralayarak gelir elde etme esasına dayanıyor.

Kendi kendine yetebilen akıllı bina otomasyon sistemiyle donatılacak teknolojik yapı sayesinde modern, konforlu ve güvenli bir bina sistemi oluşturacaklarını belirten FDB Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Deniz Bıçakçı, şunları söyledi:

“Home otel projesi ikinci konut sahibi olanların karşılaştıkları olumsuzlukları gidermek ve bunları artıya dönüştürmek üzere geliştirilmiştir. Çok kısa bir süre kullanılmasına karşılık ikinci konutların güvenlik, bakım, onarım gibi sabit giderleri mevcut. Bu giderler ‘home otel’ projesi ile ortadan kaldırılıyor. Ak Club Residence projemiz, hem ikinci konut ihtiyacını karşılayacak hem de sunacağı dört dörtlük hizmet standartlarıyla Antalya’nın merkezinde turizme hizmet edecek.”

Site özellikleri

- Kapalı yüzme havuzu.

- Fitness merkezi.

- Güzellik salonu.

- Kuaför.

- Sauna.

- Masaj odaları.

- Masa tenisi.

- Tenis kortları.

- Toplantı odaları.

- Snack bar.

- Ofis hizmetleri.

- Basketbol ve voleybol sahası.

- Cafe/teras bar/havuz bar/restoran.

- Butik çarşı.

- Kuru temizleme.

- Çamaşırhane.

- Oto kuaför.

- Açık-kapalı otopark.

- 24 saat “home” servis.

- 24 saat snack bar hizmeti.

- Teknik servis hizmetleri.

- Sağlık hizmetleri.

- Merkezi TV dağıtım sistemi.

- 24 saat merkezi güvenlik.

- Peyzaj.

- Çocuk havuzu.

- İnternet cafe.

- Spa.

Bina özellikleri

- Akıllı bina otomasyon sistemi.

- Asansör.

- Jeneratör.

- Resepsiyon.

- Su deposu.

- Thermocoat ses, ısı ve su yalıtım uygulaması.

- 1 bodrum, zemin artı 14 kat ve teras.

Konut özellikleri

- Tüm banyolarda ithal seramik ve küvet.

- Çift cam PVC doğrama.

- Tüm odalarda klima, TV, telefon sistemi.

- Tüm odalarda duvar kağıdı.

- Minibar.

- Güneş enerjisi tesisatı.

İnşaat teknikleri

- Deprem yönetmeliğine uygun.

- Zemin etütleri yapılmış.

- Betonarme taşıyıcı sistem.

- C 30 hazır beton.

Referansları

- Turkuaz Villaları.

- Karaburun.

- Yakuplu.

- Kiraz Evler.

- Cibali.

Yapımcının künyesi

Yapımcı firma: FDB Yapı.

Kuruluş yılı: 2007

Yön. Krl. Bşk.: fatih Deniz Bıçakçı

Tel: (0212) 872 30 00

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: