Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Çağlayan'dan çalışana KEY müjdesi

Etiketler: |

Sanayi Bakanı Çağlayan, KEY ödemelerinin temmuz ayında başlayacağını açıkladı


ANKARA- Çalışanların heyecanla beklediği Konut Edindirme Yardımları (KEY) ödemelerine temmuz ayında başlanıyor. Ödemelerin Ziraat Bankası şubelerinden yapılacağını belirten Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, "Ödemelerde herhangi bir erteleme veya gecikmeden bahsetmek mümkün değildir" dedi.

TBMM Genel Kurulunda gündemdışı söz alan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün konuşmasına yanıt veren Bakan Çağlayan, KEY ödemelerinin yapılması için çalışmaların sürdürüldüğünü, hak sahiplerinin tespiti nedeniyle listelerin Mayıs ayı sonuna kadar askıda kaldığını bildirdi. Ödeme listesinin 21 Hazirandan itibaren Emlak Gayri Menkul Yatırım Ortaklığına gönderileceğinin açıklandığını kaydeden Çağlayan, "Konut Edindirme Yardımı ödemelerine, Temmuz ayı içerisinde Ziraat Bankası şubelerinden başlanacaktır. KEY ödemelerinde herhangi bir erteleme veya gecikmeden bahsetmek mümkün değildir. 1995’ten beri süren sorunu çözerek, vatandaşlarımıza en kısa sürede ödeme yapılmaya çalışılmaktadır" diye konuştu.

Tüzün ise Genel Kurul'da yaptığı konuşmada KEY ödemelerinin seçim yatırımı yapılarak, yerel seçimlerden önce ödenmek istendiğini ifade etti. (Radikal)

Kaynak: Radikal

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: