Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Levent Loft’a kardeş geliyor

Etiketler: |


İstanbul’da loft konseptiyle inşa edilen dönüşüm projesi Levent Loft’un devamı olan Levent Loft Bahçe satışa sunuldu

Eski fabrika ve depo binalarının yaşam mekanına dönüşüm projesi olan ‘loft’ konseptinin Türkiye’deki önemli örneği olan Levent Loft projesinin ikinci etabı satışa sunuldu. Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Yıldız Holding bünyesindeki Sağlam İnşaat tarafından 2 bin 100 metrekare alanda hayata geçirilen projenin mimari konsepti ve detay projesi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından gerçekleştiriliyor.

İstanbul’da, merkezi iş alanı olarak gelişen Maslak-Levent aksında inşa edilen Levent Loft Bahçe, 82 adet loftdan oluşuyor. Levent Loft Bahçe’nin 2009 Eylül ayında teslim edilmesi hedefleniyor. Doğa-dostu çözümlemelerle insan ölçeğini koruyarak 23 kat yükselen yapı, boğaz ve kentin panoramik görüntüsünü kapsayan geniş bir İstanbul manzarasına sahip.

510 bin dolardan başlıyor

Levent Loft Bahçe’de, büyüklükleri 100 metrekare ile 210 metrekare arasında 16 farklı konut seçeneği bulunuyor. Projede 510 bin dolardan başlayan fiyatlar 1 milyon 500 bin dolara kadar çıkıyor. Garanti Bankası ve Finansbank’tan 20 yıl vadeye kadar YTL, USD ve Euro olarak döviz kredisi de kullanılabiliyor.

Levent Loft Bahçe’de her daire için ayrılmış kapalı otopark ve depo alanı, çok amaçlı kullanıma uygun salon ve toplantı odaları, lounge&bar ve concierge, 24 saat hizmet veren resepsiyon, 700 metrekarelik SPA&fitness ve yazın yarı açılabilen kapalı havuz, güneşlenme terası ve bar bulunuyor. SPA alanı Türk hamamı, sauna, steam, masaj ve personal training odalarından oluşuyor.

Tasarımın bir parçası olarak saklanmadan bırakılan tesisat, kolon ve kirişleri, brüt beton tavanı ile geleneksel loft yerleşim planında tasarlanan Levent Loft Bahçe, yükselerek kazandığı manzaradan optimum yararlanmak üzere tabandan tavana uzanan tek parça geniş camlarla, katlar arasında yer alan iç bahçeleriyle yeni ve liberal bir loft ve yaşam anlayışı sunuyor.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: