Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Temizlik Robotu Almadan "Evet" Demeyin

Etiketler: |


Dünyanın en çok satan temizlik robotu; Thomas Temizlik Robotlarından birini almadan evet demeyin.

Thomas Temizlik Robotlarının, yeni gelinlerin hayatını kolaylaştıracak birbirinden farklı özelliklere sahip üç modeli; Thomas TWIN t2, Thomas TWIN tt ve Thomas Genius gelinlerin çeyiz alışverişlerinin vazgeçilmezi haline geldi.

Toz, kir, toz akarları, polenler, bakteriler, kedi köpek tüyleri ve alerjenlerini yüzde 100'e varan oranda hapsetmesi, Thomas Temizlik Robotlarını evlilik hazırlıkları yapanların listesinde birinci sıraya yerleştiriyor.

Dünya gelinlerinin bir numaralı tercihi olan Thomas Temizlik Robotları benzersiz teknolojisi ve üstün temizlik kabiliyeti ile halı kaplı yüzeylerin temizliğinin yanı sıra uygun aksesuarları ile cam ve sert yüzey alanların temizliğinde de ideal. Thomas Temizlik Robotlarında, her türlü temizlik sorunu için benzersiz çözümler var.

Üstelik evlerde en çok su tüketimine neden olan hortumla halı yıkama esnasında yaklaşık 500 litre su tüketilirken, Thomas TWIN t2 ya da Thomas TWIN tt Temizlik Robotuyla tüm halınızı 2,5 litre su ile pırıl pırıl yıkayabilirsiniz.


MODELLERDEN ÖNEMLİ NOTLAR:

- Thomas Temzilik Robotları, Türkiye Tüketici 2008 Kalite ödülüne sahiptir.

- Yüzde 100 Alman yapımı olan ve 42 ülkeye ihraç edilen THOMAS Ürünleri, Ürün kalitesinde 'TARTIŞILMAZ MÜKEMMELLİK' ilkesi ile Yenilikte, teknolojide, Tasarımda ve Üretimde Yeni Nesil Temizlik Teknolojisini yarattı. Injection-Aqua-Cyclonfilter (Patentli Mükemmel Emiş Filtre Sistemi)

- Avrupa'nın en önemli ve etkin alerji otoritesi olan İngiltere Alerji Kurumu Tarafından, alerji hastalarının yaşam alanlarını toz, mite (toz akarı), polen, kedi-köpek tüyü ve alerjenlerinden yüzde 100'e varan oranda emerek arındırdığı ve onları içerisinde hapsettiği, dışarıya aynı oranda temiz hava verdiği, bilimsel olarak test edilip onaylanarak, alerji hastalarına tavsiye edilebilir sertifikasını almıştır.

- Thomas Temizlik Robotları, SLG CHEMNITS Germany kurumundan, Tozları yüzde 99.999 oranında su içerisinde hapsettiği bilimsel olarak test edilip onaylanmış ve 5 yıldızlı ürün Sertifikası almıştır.

- Thomas Temizlik Robotları, Avrupa tasarım dünyasının önde gelen isimlerinin düzenlediği PLUSxAWARD mükemmel ve yenilikçi ürün yarışmasında, Kuru ve Islak zemin temizleme alanında 'Teknolojik ve Yenilikçi Mükemmel Ürün Ödülü' ile ödüllendirilmiştir.

- Amerikan Ev Aletleri 2008 Tasarım Ödülü (2008 Housewares Design Awards)'ı almıştır.

- Thomas Temizlik Robotları, Sanikom A.Ş. tarafından, Türkiye'nin bir çok yerinde ulaşabileceğiniz bayiliklerde satılmakta.

Müşteri Hizmetleri Hattı: 0212 222 2 162, www.sanikom.co

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: