Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Bir Ev Alana Diğeri Bedava!

Etiketler: |


ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir emlak şirketinin başlattığı kampanya, mortgage krizinin emlak sektörünü ne kadar olumsuz etkilediğini de ortaya koyuyor.

Kriz ortamında yeni ev satmak için çareler arayan San Diego'daki firma, milyon dolarlık evlerin yanında daha düşük fiyatları da 'hediye' olarak veriyor.

Michael Crews Development adlı şirketin yöneticisi Dawn Berry, başka sektörlerde bu türden kampanyalar yapıldığını belirterek, 'Niçin bizde olmasın?' diye konuştu.

Firma, müşterilerin San Pasqual Vadisi'ndeki 1.6 milyon dolarlık evlerden alması halinde, Escondido semtinde 400 bin dolar değerindeki evlerden vermeyi vadediyor. Gelen müşterilerin 'bunu nasıl yapabiliyorsunuz?' diyerek şaşkınlıklarını ifade ettiğini anlatan Berry, mevcut piyasa koşullarıyla bağlantılı olarak bu kampanyayı başlattıklarını kaydetti.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: