Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

My World'de Faiz Oranı % 0,61

Etiketler: |

My World'de, yüzde 12,5 peşinat ödeyerek tapu sahibi olmayı sağlayan, kalan tutarın ödemelerini 2009 yılına kadar erteleyen, 0,61'den başlayan faiz oranlarıyla, 240 aya varan taksit fırsatı sunan özel kampanya devam ediyor. Avantajlı fiyatlar, My World'de mevcut liste fiyatlarının revize edileceği 22 Haziran tarihine kadar tüketicileri bekliyor.

2008 yılı başında başlatılan ve My World için geçerli olan özel ödeme kampanyasına göre, daire satış fiyatının yüzde 12,5'i peşin ödendikten sonra tapu alınmasına hak kazanılıyor ve kalan borç 7 ay süreyle erteleniyor.

Ağaoğlu'nun bu kampanyada halen uygulamakta olduğu aylık faiz oranları, bankaların belirlediği konut kredisi oranlarının altında bulunuyor. 12 aylık ödemede yüzde 0,61'den başlayan, 240 ayda ise yüzde 1,34'e kadar uygun vade oranları sunuyor.

"KONUT FİYATLARININ DÜŞMESİNİ BEKLEYENLER YANILIR"

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ataşehir'deki emlak fiyatlarının ilerleyen dönemlerde daha da artacağına dikkat çekerek, konut almayı düşünenleri veya bu ihtiyacını ertelemiş olanları geç kalmamaları konusunda uyardı.

Ağaoğlu, ileride satışa çıkacak etapların daha yüksek değerden işlem göreceğini ifade ederek, My World'de planladıkları fiyat artışını önceden duyurarak, tüketicinin lehine bir avantaj sağlamak istediklerini belirtti. Ağaoğlu, Ataşehir'de imar planları hazırlanmış ve onaylanmış olan, başta Merkez Bankası olmak üzere Halkbank ve Vakıfbank'ın Ankara'daki Genel Müdürlük binalarının İstanbul'a taşınmasını kapsayan "finans merkezi" projesinin de bölgedeki fiyat artışında çok büyük bir etken olduğunu hatırlattı.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: