Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Bosphorus City Satış Rekoru Kırdı

Etiketler: |


1095 günde tasarlandı, 1 haftada 500 ev satıldı!

Gayrimenkul sektöründe durgunluktan bahsedildiği bir dönemde Sinpaş GYO'nun dünyaca ünlü İspanyol sanatçı Julio Iglesias ile tanıtımını yaptığı Türkiye'nin ilk temalı konut projesi Bosphorus City'de henüz reklam kampanyası yapılmamış olmasına rağmen sadece 1 hafta içerisinde 500 ev satıldı. Daire tiplerine göre 153.000 YTL ile 2.350.000 YTL değişen fiyat aralığında yapılan satışlarda satış cirosu 121 milyon $'a ulaştı.

Sinpaş GYO müşterileri 15 Haziran'a kadar sürecek tanıtım günlerinde evlerini önceden ve uygun fiyatlar ile seçme şansı bulacak. Ayrıca Sinpaş GYO'nun peşinatsız ve TÜFE endeksli devrimci ödeme planı Bosphorus City de de uygulanıyor ve ev almayı kolaylaştırıyor.

BOSPHORUS CİTY SATIŞ OFİSİNDE FAZLA MESAİ

K.Çekmece- Halkalı'da kurulan satış ofisinde yoğun ilgi dolayısıyla şimdiden 2. etap satışları için hazırlık yapılmaya başlandı, mesainin 8:30 da başlayıp gece 22:00'ye kadar devam ettiği Bosphorus City Galeri'de gece gündüz demeden ev satılıyor.


Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: