Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Peşin fiyatına 24 ay taksit

Etiketler: |


Ataşehir'de yapımı devam eden Erguvan Platin Evleri'nde 90 metrekarelik 2+1 daireler 180 bin dolar, 125 metrekarelik 3+1 daireler ise 230 bin dolardan satılıyor. Sitenin Aralık 2009'da tamamlanması planlanıyor

Erguvan İnşaat'ın Ataşehir'de inşa ettiği Erguvan Platin Konutları'nda 90 metrekarelik 2+1 daireler 180 bin dolar, 125 metrekarelik 3+1 daireler ise 230 bin dolardan satılıyor. Yüzde 40 peşin ödemek şartıyla vade farksız 24 aya kadar taksitlendirilen daireler aynı zamanda uzun vadeli banka kredisiyle de alınabiliyor. Dairelerin Aralık 2009'da teslim edilmesi planlanıyor.

4 bin metrekare arsa üzerinde, 2 blokta toplam 63 daireden oluşan Erguvan Platin Evleri'nin ortak alanlarında yüzme havuzundan spor alanlarına, fitness salonundan saunaya, çocuk oyun alanlarından kapalı ve açık otoparklara kadar bir çok tesise yer veriliyor. Akıllı ev altyapısıyla donatılması planlanan dairelerde gaz, yangın ve su baskını dedektörleri, görüntülü güvenlik ve diofon sistemleri gibi ileri güvenlik sistemlerine yer veriliyor. Daireler ayrıca modern banyo ve mutfak tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Anadolu yakasında yapılması planlanan yeni otogara ve finans merkezine oldukça yakın bir bölgede yer alan Erguvan Platin Evleri, Kadıköy'e 10, Bostancı'ya 3.5, TEM otoyolu girişine 2.5, Boğaiçi Köprüsü'ne 15, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 25, Bağdat Ceddesi'ne 3.5, Kozyatağı merkeze ise 2.5 kilometre mesafede bulunuyor. Site ayrıca Kozyatağı'ndaki Carrefoursa, Bauhouse ve Metro alışveriş merkezlerine 1 kilometre, yapılmakta olan Palladium Alışveriş Merkezi'ne ise 700 metre uzaklıkta yer alıyor.

Site özellikleri

- Yüzme havuzu.

- Basketbol-voleybol sahası.

- Fitness salonu.

- Sauna.

- Çocuk oyun alanı.

- Pergolelerle senginleştirilmiş peyzaj alanları.

- Kapalı ve açık otoparklar.

Daire özellikleri

- Akıllı ev altyapısı.

- Doğalgaz kombi tesisatı.

- Ahşap kaplama mutfak dolapları.

- Banyoda hilton lavabo ve banyo mobilyaları.

- PVC doğrama.

- Su baskını,gaz ve yangın dedektörleri.

- Salon ve odalarda laminant parke.

- Portmanto.

Bina özellikleri

- Çift asansör.

- Su deposu ve hidrofor.

- Yangın merdiveni.

İnşaat teknikleri.

- Radye temel.

- C35 hazır beton.

- Dış cephede mantılama üzerine kompakt laminant kaplama.

- Çatıda yalıtım üzerine Braas marka kiremit.

Yapımcının künyesi

Yapımcı firma: Erguvan İnşaat

Genel müdürü: Emre Maraşlı

Kuruluş yılı: 1999

Tel: (0216) 574 58 08

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: