Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Kiptaş'ın Masko Evleri Satışta!

Etiketler: |


135 metrekare büyüklüğünde 360 konuttan oluşan İkitelli Masko Evleri'nde konut fiyatları 178 bin YTL ile 193 bin YTL olarak belirlenmiş...

Kiptaş İkitelli'de yaptığı son projesi İkitelli Masko Evleri'ni satışa çıkardı. 135 metrekare büyüklüğünde ve 3+1 tipinde toplam 360 konuttan oluşa projede konut fiyatları giriş katları için peşin 178 bin YTL, normal katlar için de 193 bin YTL olarak belirlendi.

Akbank ile yapılan anlaşma ile 120 aya kadar yüzde 0,94 faiz oranından konut kredisinin kullanıldığı konutlar için 35 bin ile 57 bin YTL arasında peşinat alınıyor. Aylık taksitlerin 1480 YTL'den başladığı İkitelli Masko Evleri'nde satışlar 20 Haziran 2008'e kadar sürecek.

İkitelli Masko Evleri projesinde, yeşil alan, süs havuzu, çocuk oyun alanları gibi olanakların yanı sıra, açık ve kapalı otopark, 24 saat güvenlik hizmeti, kafeterya ve fitness salonu bulunuyor. Kiptaş kalitesi ve güvencesiyle oluşturulan projede tünel kalıp sisteminden, dış cephe mantolamasına, ısı yalıtımından yangın söndürme sistemine kadar her şey yapı teknolojisinin ulaştığı en son tekniklerle gerçekleştiriliyor.

İkitelli Masko Evleri, Atatürk Olimpiyat Stadı, Halkalı Toplu Konutları, Başakşehir ve önemli iş merkezlerinin bulunduğu bölgede yer alıyor.


İKİTELLİ MASKO EVLERİ'NİN ÖZELLİKLERİ

- Kapalı ve açık otopark.
- Sprinkler yangın söndürme sistemi.
- Su bazlı saten boya.
- Plastik tavan boyası.
- Tünel kalıp sistemi.
- Tüm bloklara dıştan mantolama sistemi ile ısı yalıtımı.
- Daire giriş kapıları mobilya giydirilmiş çelik kapı.
- Daire iç kapıları mobilya ahşap kapı.
- Fitness salonu.
- Kafeterya.
- Renkli interkom.
- Ortak mahaller için jeneratör.
- İstendiğinde akıllı ev sistemine geçiş için alt yapı.
- Merkezi ısıtma sistemi.
- Teraslarda yeşil alan peyzaj uygulaması.
- Bahçe teras görselliği.

Tel: (0212) 618 25 18

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: