Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Vakıfbank‘tan Emirdağlılara özel kredi

Etiketler: |

Vakıflar Bankası Türkiye'de bir ilke imza attı. Bir ilçeye özel konut kredisi ürünü çıkarttı.

Bankası'nın Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesindeki şubesi aracılığıyla, Emirdağlı gurbetçilere özel olarak, konut kredisi vermeye başladığı bildirildi.

Vakıflar Bankası Emirdağ Şube Müdürü Mürsel Uğraş, yaptığı açıklamada, Emirdağlı olup da yurt dışında yaşayan gurbetçilere özel bir kredi imkanı sağladıklarını kaydetti.

Uğraş, "Bu kampanya, Emirdağ doğumlu ya da Emirdağ nüfusuna kayıtlı olup ta yurt dışında gelir elde eden gurbetçiler içindir. Bu kampanya Türkiye de bir ilktir ve sadece Emirdağ için geçerlidir. Gurbetçilerin konut alımlarında finansman ihtiyaçlarını karşılamak adına hazırlanan bu kampanyada, bankadan kredi kullanım şartları kapsamında Türkiye'den alacakları her türlü bitmiş konut, ekspertiz değerinin yüzde 50'si oranında konut kredisi kapsamında finanse edilecektir" dedi.

Türkiye'de faaliyet gösteren bankaların, yurt dışında çalışan gurbetçilere böyle bir kredi imkanı sağlamadığını kaydeden Mürsel Uğraş, Vakıflar Bankası tarafından uygulanan bu kredinin Türkiye'de bir ilk olduğunu söyledi.

Emirdağlı gurbetçiler, yurt dışındaki gelirlerini belgeleyerek alacakları krediyi tutsat "Mortgage" sistemi çerçevesinde geri ödeyebilecek.
Emirdağ ve çevresinden, başta Belçika olmak üzere yurt dışında çalışan yaklaşık 150 bin gurbetçi olduğu belirtiliyor.

Kaynak:NURETTİN DİKER

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: