Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

İstHanbul Evleri'nden ' önce otur sonra öde' kampanyası

Etiketler: |


Han Yapı,Millennium Bank ile vardığı anlaşmayla İstHanbul Evleri Projesi'nde 6 ay ödemesiz 180 ay vadeli kredi dönemine başlattı.


Han Yapı Gayrimenkul Pazarlama Müdürü Elif Pehlivanlı,yaptığı açıklamada,alternatif ödeme planları ile İstHanbul Evleri'nden daire sahibi olmak isteyenlere önemli ödeme kolaylıkları sunduklarını belirtti.

Millennium Bank'la yapılan yeni anlaşma kapsamında Mayıs 2008 teslimli 1'inci etaptakiler ile 2'inci etapta kalan son daireler için 6 ay ödemesiz 180 ay vadeli kredi imkanı sunduklarını bildiren Pehlivanlı,şöyle devam etti:


"İstHanbul Evleri,bin 660 konutu ile Beylikdüzün'de yeni ve nitelikli bir yaşam merkezi alternatifi sunuyor.Bu Kampanya ile İsthanbul'lu olacak potansiyel müşterilerimiz Mayıs 2008 itibari ile teslim edilecek konutlarda önce oturucak,sonra kredilerini ödemeye başlayacaktır.Yani yüzde 25 peşinat vererek,6 ay kredi ödemesi yapmadan daire sahibi olabilicekler.

Aynı zamanda kendi bünyemizde 12 ay vade farksız ödeme planı uyguluyoruz"

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: