Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Türkiye emlakta, İngiltere üst gelir grubunun da pazarı

Etiketler: |

Türkiye yabancı emlak alıcılarını çekmekte başarılı bir performans gösteriyor.
İngiliz The Observer gazetesi, 17 bin kadar İngiliz'in Türkiye'de emlak satın aldığı tahminlerine işaret ederken "Türkiye'nin yabancı emlak alıcılarını çekmekte başarılı olduğu"nu yazdı. Gazete, şimdiye kadar ucuz emlak olanakları ile dikkat çeken Türkiye'de artık yüksek gelir grubuna da yönelik bazı fırsatların da olduğunu kaydetti.

Gazete, Türkiye'nin yabancı emlak alıcıları için sağladığı olanakları değerlendirdiği haberinde Bodrum yarımadasındaki emlağın şimdiye kadar düşük fiyatları ile alıcıları çektiğini belirterek "Ancak artık üst düzey gelir grubundaki alıcılar için de bir şeyler var" ifadesini kullandı.Türkiye'nin yabancı emlak alıcıları çekmekte başarılı olduğunu belirten gazete, "Türkiye'de emlak almak için birçok iyi nedeni var ve 17 bin kadar İngiliz'in mülk aldığı tahmin ediliyor, ancak ülkenin yeni binalar konusundaki yaratıcılıktan oldukça yoksun yaklaşımı, bu nedenlerden birinin, çağdaş mimariyi önemseme olmayacağını gösteriyor" yorumunu yaptı.

Buna karşın, Türkiye'de nisandan kasım ortasına kadar güneşli günler yaşandığına, sahillerin nefes kesici olduğuna, doğu ve batı kültürlerinin buluştuğuna dikkat çeken gazete, Türkiye'deki emlak piyasasının hala "çocukluk" çağında olmasına ve yabancılara yönelik mortgage kredilerinin ancak son iki yılda sağlanmasına rağmen, "Ülkenin büyük bir yatırım potansiyeli olduğu belirtiliyor ve İspanyol piyasasının 70'li yıllarda izlediği rotaya benzer bir eğilim göstereceğine inanıyorlar. Emlak piyasalarının son 12 ayda yüzde 15 ile 20 arasında yükseldiği tahmin ediliyor" diye yazdı.

İngiliz The Observer gazetesi, 17 bin kadar İngiliz'in Türkiye'de emlak satın aldığı tahminlerine işaret ederken "Türkiye'nin yabancı emlak alıcıların.....

Kaynak: Anka

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: