Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

260 bin YTL’ye sihirli şehir

Etiketler: |


Dervişoğlu İnşaat tarafından Ataşehir’de gerçekleştirilen Magictown’da satışlar devam ediyor. 5 bin metrekare alan üzerinde 2 blok ve 88 daireden oluşan projede, büyüklükleri 105 ile 200 metrekare arasında değişen 4 tip 3+1 daire ve dubleks daireler yer alıyor..


Satışları devam eden projede 3+1 dairelerin fiyatı 260 bin ile 310 bin YTL, dublekslerin ise 370 bin ile 390 bin YTL arasında değişiyor. İlk bloğu Mayıs 2008’de teslim edilmesi planlanan projede ikinci blok’un anahtar teslimleri ise Eylül 2008 tarihinde yapılacak. Yüzde 75’i yeşil alanların oluşturduğu projede yüzme havuzu, fitness center ve kafeterya, sauna ve türk hamamı, çocuk oyun parkı ve mini basketbol sahası gibi sosyal tesisler yer alıyor. Magictown’da ayrıca 24 saat gece görüşlü güvenlik, kapalı-açık otopark, her blokta çift asansör, uydu ve digiturk bağlantısı, müstakil kombi ve görüntülü diafon sistemi de bulunuyor. Dervişoğlu İnşaat’ın Bağdat Caddesi’nde yer alan ParkTower projesi de bulunuyor. Ocak ayı başında teslim edilecek ParkTower’da toplam 30 daire yer alıyor.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: