Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Akmerkez, 25 milyon dolara yenileniyor

Etiketler: |


Akmerkez bünyesinde yer alan çarşı ve garaj blokunun, yaklaşık 25 milyon dolar karşılığında yenilenmesinin, kat malikleri olağan genel kurulunda onaylanacağı bildirildi..
Akmerkez bünyesinde yer alan çarşı ve garaj blokunun, yaklaşık 25 milyon dolar karşılığında yenilenmesinin, kat malikleri olağan genel kurulunda onaylanacağı bildirildi. Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'den Borsaya gönderilen açıklamada, yönetim kurulunun aldığı kararlara yer verildi.Buna göre, 14 yıl önce inşaatı tamamlanarak hizmete açılan Akmerkez bünyesinde yer alan çarşı ve garaj blokunda, günün şartlarına uyabilmek için geniş çaplı bir yenilemenin kaçınılmaz olduğu düşüncesi ile kurulca yapılan önerinin, Akmerkez kat malikleri yönetim kurulunca değerlendirilerek gerekli çalışmaların yapıldığı ve maliklerinin onayına sunulduğu bildirildi.
Açıklamada, söz konusu blokun, kat malikleri kurulunun, 16 Kasım 2007 tarihli toplantısında önerilen geniş çaplı yenilemenin elzem ve kaçınılmaz olduğuna karar verdiği, ancak yenileme için yapılan tahmini bütçeye göre harcanması gereken yaklaşık 25 milyon doların bloktaki bağımsız bölümlerin yaklaşık yüzde 94'üne sahip olan şirket tarafından karşılanması ve bunun Akmerkez kat malikleri olağan genel kurulunda onaylanması şartına bağlanmasının kararlaştırıldığı bildirildi.
Açıklamada şunlar kaydedildi:"Çarşı ve garaj blokundaki yenileme projesinin hayata geçirilmesinin Akmerkez kat malikleri genel kurulunca karara bağlanması halinde ve bunun Akmerkez Ticaret Merkezinin profesyonel yöneticisinin denetiminde yapılması kaydı ile bu yenileme için geçici bütçeye göre tespit edilen 25 milyon dolarlık harcamanın bütünü ile şirketimiz tarafından karşılanmasına karar verilmiştir."

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: