Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

259 YTL taksitle ev sahibi olun

Etiketler: |


TOKİ yine büyük bir kampanyaya imzasını attı.

TOKİ ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle dar gelirlilere yönelik yaptırılacak 85 metrekarelik 555 konut için başvuru sayısının 22 bine yaklaştığı bildirildi.

Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi'nde yaptırılacak 555 konut için 2 Ocakta başlayan başvurular yoğun ilgi görüyor. İnternetten başvuru yaptıktan sonra gerekli evrakla Konya Büyükşehir Belediyesi önünde sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, 85 metrekarelik konuttan alabilmek için eksi 2 dereceye varan soğuğa aldırmadan saatlerce sıra bekliyor.

Belediye yetkilileri, 2 Ocaktan bugüne kadar (8 Ocak öğleye kadar) internet ve doğrudan yapılan başvurularda rakamın 22 bine yaklaştığını belirterek, sayının başvurunun sona ereceği 18 Ocak tarihine kadar 30 bine ulaşmasını beklediklerini söylediler.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 640 konutun yapılacağını bu konutlardan ilk etapta 555'inin satışa çıkarıldığını bildirdi. Konutların bu yıl içinde teslim edilmesinin planlandığını dile getiren Akyürek,

''Bu konutlar, dar gelirliler ile şehit aileleri, maluller, dul ve yetimlere yönelik olacak. Bu konuda vatandaşların duyarlı hareket etmelerini istiyoruz'' dedi.

259 YTL TAKSİT

85 metrekare, 2 oda 2 salon şeklinde konutlar için 4 bin YTL peşinat yatıran vatandaş, konut çıkması durumunda 180 ay vadeyle 259 YTL'den başlayan taksitlerle ödeme yapabilecek.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: