Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Bosphorus City'de 2. etap satışta

Etiketler: |


Sinpaş GYO tarafından İstanbul Halkalı’da yapımına başlanan Bosphorus City’de satışa çıkan ilk etap konutlarının kısa sürede tükenmesi nedeniyle 2009’da başlanılması planlanan ikinci etap konutları satışa çıkarıldı

Bosphorus City’nin Halkalı’daki Bosphorus City Galeri’deki tanıtım günleri, özel fiyatlarla 15 Haziran’a kadar devam ediyor. Ayrıca Sinpaş GYO’nun peşinatsız ve TÜFE endeksli devrimci ödeme planı Bosphorus City’de uygulanıyor ve ev almayı kolaylaştırıyor.

İstanbul Boğazı’nın mimari değerlerini yansıtan modern ve geleneksel mimarinin birleştiği Bosphorus City’de, 63 farklı ev tipi bulunuyor. 68 ile 615 metrekare aralığında değişen konutların bulunduğu projede Yalılar, Saraybahçe Evleri, Yeditepe Kuleleri, Yalı Apartmanları yer alıyor.

3 yılda tasarlanan projedeki Yalı Apartmanları’nda eski İstanbul evlerinin güzelliği yeniden yorumlandı. 197 metrekareden 254 metrekareye kadar değişen seçenekleri ile Yalı Daireleri bahçeleri, boğaz manzarası ile yoğun talep aldı. Yalı Apartmanları 465 bin ile 730 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satışa sunuldu.

Yeditepe Kuleleri’nde 165 bin 505 YTL’den başlayan ve büyüklükleri 68 metrekareden 1+1’den başlayıp 207 metrekare havuzlu ve kat bahçeli penthouse’lara kadar

çıkan konutlarda lobiden kuru temizlemeye, bebek bakıcılığından posta servisine kadar pek çok residence hizmeti verilecek.

Boğaz manzarasını birçok açıdan gören Bosphorus City’nin yüksek noktalarına konumlandırılmış Saraybahçe Evleri’nde ise 143 metrekareden 284 metrekareye kadar değişik tiplerde kat bahçeleri, açık jakuzileri, havuzları ile alışılmışın dışında yaşam tarzları bulunuyor. Saraybahçe Evleri’nde fiyatlar 324 bin 768 YTL ile 788 bin 175 YTL arasında değişiyor.

Bosphorus City’de 26 bin metrekare büyüklüğünde 720 metre uzunluğunda boğaz, 2 boğaz köprüsü bulunuyor. Yaklaşık üçte biri yeşil alandan oluşan projede, kafeler, restaurantlar, dans salonları, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor kompleksleri, mini golf sahaları, bowling salonları, masaj odaları, sağlık klübü gibi birçok sosyal ve sportif öğe bulunuyor.

Tel: (0212) 444 1 440

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: