Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

TOKİ'den Taksitle Arsa Fırsatı

Etiketler: |


Eskidji Gayrimenkul tarafından yapılacak açık artırma Ankara, Adana ve İzmir'den de canlı yayında verilecek.

İstanbul Eskidji'nin İstanbul Bahçelievler Yenibosna'da, 26 Haziran 2008 tarihinde saat 15:00'da düzenleyeceği açık artırmada, 585 muhtelif arsa, 48 aya kadar vade seçenekleriyle satılacak.

22 metrekare ile 100 bin 411 metrekare arasında değişen büyüklükteki arsaların fiyatları ise 68 YTL ile 12 milyon 388 bin 375 YTL arasında değişiyor.

Toplantıya katılmak isteyenlerin, her bir taşınmaz için, muhammen bedeli 10 bin YTL'nin altındakiler için 2 binYTL; muhammen bedeli 1 milyon YTL'nin altındakiler için 5 bin YTL ve muhammen bedeli 1 milyon YTL'nin üstündekiler için de 100 bin YTL nakit teminat yatırmaları gerekiyor.

İstanbul Eskidji'nin Yenibosna'daki merkez binasında 26 Haziran 2008 tarihinde saat 15:00'da yapacağı açık artırma; Ankara Bilkent'te TOKİ Salonu'ndan, Adana Seyhan'da Mavi Sürmeli Oteli'nden, İzmir Alsancak'ta ise İzmir Bölge Ortaklığı'ndan yapılacak canlı yayın ile takip edilebilecek.


Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: